Veres Aineisto Malliesimerkki Freddie Poika’ Vaikutus Aikana Kestää 50 Ikä

Merkki sen 50 vuotta, Freddie Mac on käynnistänyt uusia resursseja esitellä, miten se on auttanut perheitä omistaa tai vuokrata kotiin viimeisten 50 vuoden aikana. Julkaistu tänään, uusi interaktiivinen kartta ja raportin yksityiskohtia siitä, miten yhtiö on antanut yli 10 triljoonaa dollaria rahoitusta Yhdysvaltain asuntomarkkinoilla, jolloin kotiin mahdollista lähes 80 miljoonaa kertaa.

”Virstanpylväät tarjoavat tärkeän mahdollisuuden pysähtyä, arvioida menneisyyden ja katsoa eteenpäin haasteita ja mahdollisuuksia tulevaisuudessa pitää”, sanoi David Brickman, toimitusjohtaja Freddie Mac. ”Viimeisten 50 vuoden aikana, hyvinä aikoina ja huono, meillä on ollut tärkeä rooli tarjoamalla asuntoja lähes 80 miljoonaa omistajaa ja vuokraajaa. Freddie Macin kaikki ovat keskittyneet johtamaan teollisuutta eri puolilla maata aina alan johtavista innovaatioista ja markkinoiden vakaudesta kohtuuhintaisiin asuntoihin eri puolilla maata.”

Uusi interaktiivinen kartta sisältää sekä kansallisia että valtioittainen tietoja. Kansallisen tason kohokohtia ovat:

Koko perheyrityksensä:

Lähes 67 miljoonaa perhekotia rahoitettu; 9,8 triljoonaa dollaria yhteensä yhden perheen laina rahoitusta vuodesta 1970
20 miljoonaa kohtuuhintaista asuntoa rahoitettu vuodesta 1990*
5,6 miljoonaa ensimmäistä kertaa asunnonostajat palvellut vuodesta 1990
1,9 miljoonaa markkinoiden sulkemista vuonna 2001
Koko sen multifamily liiketoimintaa:

10,7 miljoonaa usean perheen vuokra-asuntoa; 618,6 miljardia dollaria yhteensä multifamily laina rahoitusta vuodesta 1993
5,4 miljoonaa kohtuuhintaista vuokrayksikköä rahoitettu vuodesta 2010*
* Sekä yhden perheen ja moniperheen ominaisuuksia, ”edullinen” määritellään kohtuuhintaisia perheille ansaita 120% alueen mediaani tulot tai pienempi.

Viime puolen vuosisadan aikana Freddie Macin tehtävänä on ollut pitää asuntolainarahat virtaamassa, tukea asuntomarkkinoiden vakautta ja edistää asuntojen kohtuuhintaisuutta suurissa ja pienissä yhteisöissä rannikolta rannikolle. Auttamalla lähes 67 miljoonaa perhettä toteuttaa unelma asunnonomistajaus ja laskemisesta vuokra-asuntojen ulottuvilla 10,7 miljoonaa enemmän, Freddie Mac tekee kotiin mahdollista. Freddie Mac tekee kotiin mahdollista miljoonille perheille ja yksityishenkilöille tarjoamalla kiinnitys pääomaa lainanantajille. Koska meidän luomamme kongressin vuonna 1970, olemme tehneet asuntojen helpommin ja kohtuuhintaisia asunnonostajille ja vuokraajille yhteisöissä valtakunnallisesti. Rakennamme parempaa asuntorahoitusjärjestelmää asunnonostajille, vuokraajille, lainanantajille, sijoittajille ja veronmaksajille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *