Toronto Suites vs. Airbnb: Mikä on paras lyhytaikaisia vuokria?

Olipa covid-19-pandemian jälkimainingeissa väliaikainen kotisi, vaihtoehdot rajoittuvat Airbnb:n tai kalustetun sviitin varaamiseen, ellet ole valmis lähtemään hotellihuoneeseen.

Etsitpä sitten maisemanmuutosta harhailematta liian kaukana kotoa, tai olet etulinjassa oleva terveydenhuollon työntekijä, joka haluaa eristää itsensä lähemmäksi Toronton suuria sairaaloita, katsotaanpa, miten Airbnbs ja kalustetut sviitit vertaillaan vierailusi keskeisiä näkökohtia, kuten puhtautta ja mukavuutta.

Puhtaus: Ovatko standardit täytäntöön?
Airbnb-vieraat ovat aina olleet majoittajiensa armoilla. Majoittaja päättää, täyttyvätkö vierailijoiden odotukset. Vastaavatko kuvat verkossa sitä, mitä näet henkilökohtaisesti? Onko majoitus niin koskematon kuin haluat? Sitä ei koskaan tiedä.

On mahdotonta valvoa samoja puhdistusstandardeja jokaiselle Airbnb-isännälle, jota on miljoona maailmanlaajuisesti. Sama puute asetusten ja rajoitusten isännät ansiosta yritys, nyt arvoltaan miljardeja dollareita, menestyä aiemmin. Tällä hetkellä paras Airbnb voi tehdä on tarjota isännät joukko ohjeita puhdistus.

Se ei ole vain Airbnb, joka on menettänyt asiakkaita yli huoli puhtaus. Koti-jakaminen alustoilla, yleensä, on tanked suosiota. Ihmiset ovat hermostuneita koskettaa ostoskärryt ja käsittely löysä muutos ruokakaupassa-jakaa jonkun muun omaisuutensa ja asumalla kotiinsa on yli valtakunnan järjen aikana maailmanlaajuinen virusepidemia, varsinkin kun virus on yhtä tarttuva ja joustava kuin COVID-19.

Desinfiointi standardit voit luottaa
Kun asiakkaiden vaihtuvuus on suuri, syväpuhdistus ei ole mahdollista Airbnb:n sisään- ja uloskirjautumisen välillä. Ja asiakkaiden silmissä suuri liikevaihto itsessään on punainen lippu. Vaikka Airbnb on ehdottanut 24 tunnin avointa aikaa vieraiden välillä, tällainen ero on edelleen valinnainen majoittajille, jotka haluavat epätoivoisesti nähdä tuloja.

Kääntöpuolella sisustetut sviitit toimivat aivan kuten hotellit, kun on kyse siivouksesta. Jäykkiä standardeja noudatetaan eri sviiteissä, ja huonekohtaiset desinfiointimenettelyt ovat hyvin varustetun ja koulutetun henkilökunnan perässä. Laitteet ja koulutus ovat ensiarvoisen tärkeitä saastumisriskien torjumiseksi – tehottomilla puhdistusaineilla ja haitallisilla puhdistustekniikoilla ei ole mitään, mikä pitää vieraat turvassa.

Lyhytaikaiset autovuokraamot, kuten Toronto Luxury Suites ovat menneet mailin ja työllistävät sairaala-luokan desinfiointi tekniikoita, joilla varmistetaan, että jokainen sviitti ne tarjoavat on perusteellisesti puhdistettu ja turvallinen vieraille todella rentoutua.

Toronto Luxury Suites tarjoaa kaiken mitä tarvitset
Oletko kyllästynyt skannaamaan airbnb-listan valintaruutujen läpi varmistaaksesi, että majoituksesi sisältävät perusmukavuudet, kuten wc-paperin ja shampoon? Muista, että kaikki kalustetut sviitit eivät myöskään ole ylellisyyden määritelmä. Riippuen siitä, mikä lyhytaikainen vuokrayritys valitset, saatat päätyä pettymään, kun ”täysin kalustettu” vuokra toimittaa minimiin.

Toronto Luxury Suites tarjoaa hyvin varustetun keittiön, premium-laitteita ja nopean internetyhteyden. Tilavissa huoneissa ja tyylikkäästi valituissa huonekaluissa voit rentoutua viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä.

Niiden rakennukset sijaitsevat kaupungin eliittialueilla, ja sieltä on vilkkaat näkymät Toronton keskustan ytimeen ja pysyt kävelymatkan päässä ruokakaupoista ja apteekeista. Päivystyspäälliköt ja ympärivuorokautiset turvamiehet ovat käytettävissä hätätilanteessa.

Etsi tarvitsemasi tuki
Nykyisessä kriisissä Airbnbs ei ole enää turvallinen vaihtoehto. Yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä kalustettu vuokria Torontossa sijaan. Olipa aikeesi meditoida, katsella televisiota tai saada työtä tehtyä, kalustettu sviitti on mahdollisuus vihdoin rentoutua murehtimatta siitä, oletko turvallisissa käsissä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *