Top Florida Real Estate Firm Coldwell Banker Liittyy Schmidt Family of Companies

Coldwell Banker Premier Properties ilmoitti tänään, että se on sulautunut Schmidt Family of Companies, yksi maan suurimmista kiinteistöalan yrityksiä. Perustuu Traverse City, Mich., Schmidt Family of Companies toimii yli 90 Coldwell Banker toimistot noin 2000 agenttia sekä rannikoilla Floridassa, Länsi-ja Pohjois Michiganissa, Koillis Ohiossa ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret.

Schmidt Family of Companies on viidennen sukupolven täyden palvelun kiinteistövälitys yritys, joka perustettiin Michiganissa vuonna 1927. Ken Schmidtin ja hänen poikansa Miken johdolla yhtiö loi yhteensä 18 765 tapahtumaa ja 3,9 miljardia dollaria myyntimäärää vuonna 2019. Se siirtyy nyt top 30 suurimmista kiinteistöalan yritysten kansakunnan mukaan REAL Trends.

Coldwell Banker Premier Properties on yksi 50 tärkeimmästä Coldwell Banker -franchising-yhtiöstä kansallisesti 1 323 transaktiopuolella vuonna 2019, mikä johtaa yli 400 miljoonan dollarin myyntimäärään vuonna 2019. Steve Cupolo perusti yrityksen vuonna 1998 ja kasvoi 11 toimistoon, joissa oli 250 agenttia, jotka palvelivat Itä-Floridaa St. Augustinesta ja Pohjois-St. John’s Countysta Daytona Beachin läpi. Yhtiö säilyttää nimensä ja Cupolo toimii nyt alueellisena varapresidenttinä, joka ylläpitää päivittäisen toiminnan johtajuutta.

”Olemme tunteneet Steve pitkään ja arvomme yhdenmukaistetaan niin hyvin”, sanoo Ken Schmidt, toimitusjohtaja Schmidt Family of Companies. ”Kuten olemme kasvaneet juuremme Pohjois Michiganissa ja Cleveland alueella, olemme strategisesti päättäneet laajentaa edelleen keskittyminen Floridassa. Coldwell Banker Premier Properties on toinen, joka tarjoaa meille mahdollisuuden keskittyä ranta-, keinona-ja luksusmarkkinoilla, joilla kokemuksemme voivat auttaa kasvua. Odotamme innolla paikallista asiantuntemusta Steve ja hänen edustajansa tarjoavat ja tietävät, että ne hyötyvät koko, laajuus, ja kyky kehittää luonnollisia asian mahdollisuuksia.

Cupolo kertoo, että vaikutus COVID-19 ei ole dramaattisesti muuttanut alueen asuntomarkkinoilla myynti ja keskimääräinen hinta sekä jopa noin viisi prosenttia vuoden yli vuoden aikana, kun taas luksusmarkkinat ovat jopa 16% myynnin ja 13% määrä johti suurelta osin loma / toinen asunnon ostajien Koillis-Kaliforniassa.

”Schmidt Family of Companies on suurin yritys Coldwell Banker verkko perustuu toimistojen määrä”, Cupolo sanoi. ”Myynti- ja markkinointiresurssien ja tuen taso antaa meille mahdollisuuden vahvistaa entisestään jo vahvaa alueellista läsnäoloamme ja parantaa erinomaista asiakaspalvelua, jonka tarjoamme edustajillemme ja asiakkaillemme. Olemme erittäin innoissamme hyödyntämällä ylellisyyttä kotiin markkinointiohjelma, että Schmidt Family of Companies on viimeistelty ja auttaa paljastamaan high-end listat. Meillä on nyt mahdollisuus käyttää dynaamista, innovatiivista ja maailmanluokan markkinointiryhmää, jossa on graafisia suunnittelijoita, digitaalisia markkinoijia, digitaalisen median ja teknologian asiantuntijoita.”

”Olemme hyvin innoissamme yrityksemme edelleen kehitystä itärannikolla Floridassa”, sanoi Mike Schmidt puheenjohtaja Schmidt Family of Companies. ”Olemme edelleen kasvutilassa. Tämänpäiväinen ilmoitus on toinen myönteinen merkki ja osoittaa, kuinka nouseva olemme alueen tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että kaikki asunnon ostajat ja myyjät saavat parhaan kuviteltavissa olevan palvelun ja että edustajillemme ja välittäjillemme annetaan kaikki mahdollisuudet maksimoida liiketoimintapotentiaalinsa.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *