Tehokas Markkinointi Vinkkejä auttaa Kiinteistönvälittäjät erottuvat kilpailua vastaan

Tyhjennä web-suunnittelu

Hyvä web design on olennainen tapa kiinteistönvälittäjät voivat voittaa asiakkaita. Samoin on tärkeää, että urakoitsijat tekevät myönteisen ensivaikutelman asiakkaille, jotka haluavat parantaa kotejaan käyttämällä urakoitsijan web design inspiraatiota. Itse asiassa 46,1% ihmisistä sanovat sivuston suunnittelu määrittää, kuinka uskottava yritys näyttää, tutkimus Stanfordin yliopistosta paljastaa. Ja 38% ihmisistä lähtee sivusto, joka on ruma tai vaikea käyttää. Erityisesti on tärkeää sisällyttää kuvia ja videoita sivustoosi, mutta varmista, ettei ylikuormita sitä. Tämä tarkoittaa, ettei ärsyttäviä ponnahdusikkunoita, jotka näkyvät ennen kuin kävijät voivat katsella ympärilleen. Sivustosi pitäisi myydä itse. Ja kun kävijät haluavat oppia lisää, toimintokutsuviestit olisi strategisesti sijoitettava neuvomaan seuraavia vaiheita.

Tarjoa ilmaisohjelmia

Lisäämällä ”koettu arvo” on tehokas tapa kiinteistönvälittäjät voivat rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Tarjoamalla laadukkaita ilmaisohjelmia, ihmiset näkevät olet lahjoittaa hyödyllistä tietoa ilmaiseksi ilman, että sinun on annettava mitään vastineeksi. Myös freebies sivustossasi on suhteellisen yksinkertainen ja voi tuottaa uskollisia asiakkaita elämää. Esimerkiksi luoda eBook neuvoja ostaa tai myydä asuntoja. Potentiaalinen asiakas on annettava sähköpostiosoitteensa saada eBook, mikä tarkoittaa, että voit sitten lähettää seuranta markkinointimateriaalia.

Itse asiassa luoda useita e-kirjoja voit ymmärtää asiakkaan erityinen asema riippuen siitä, mikä niistä he lataavat (esimerkiksi, voit luoda erilaisia oppaita ensimmäistä kertaa asunnonostajat, hakevat kiinnitys, tai vahvistamisesta ja flipping koteihin). Tämän jälkeen voit lähettää yksilöllisemmän ja räätälöidymmän seurannan, joka erottaa itsesi muiden realtorien käyttämistä yleisistä automaattivastaajista.

Sovelluksen luominen

Ihmiset käyttävät internetiä yhä enemmän älypuhelimillaan ja sovelluksillaan 80 % mobiiliajasta. Itse asiassa 58% millennials ja 46% Gen X asunnonostajat ovat löytäneet koteja sovellusten kautta – ja nämä nuoremmat sukupolvet ovat yhä tavoite väestörakenteen. Sovellukset ovat suosittuja sivun latausnopeuden (joka on nopeampi kuin mobiiliselaimit) ja hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten push-ilmoituksia. Sovelluksen luominen kiinteistönvälittäjällesi on erinomainen tapa päästä kilpailun edelle, sitouttaa enemmän kävijöitä ja muuntaa ne liideiksi. Sovellus voi sisältää ominaisuuksia, kuten luettelot hakemistoon kuvia ja / tai videoita, kyky asiakkaille varata tapaamisia, GPS suuntiin ominaisuuksia, ja tarjouksia ja tapahtuma tarjouksia mainostetaan push-ilmoituksia.

Erottuu kiinteistöalalla tänään on epäilemättä haastavaa. Näiden tehokkaiden markkinointitekniikoiden käyttöönotto auttaa sinua löytämään menestystä tyydyttyntyneellä markkina-alueella.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *