Tapoja vähentää cash sinun täytyy ostaa vuokra-kiinteistö

Useimmat meistä haluaisivat olla viisi tai kymmenen vuokra-ominaisuuksia tuottaa passiivisia tuloja meille joka kuukausi. Paljon vähemmän meistä todella omistaa mitään vuokria, joilla törmäsi vastaan yksi pitkä este maahantuloon: käteistä.

Se vie investointipääomaa rakentaa salkun vuokra-ominaisuuksia. Käteisrahaa käsirahaa varten, käteistä sulkemiskuluihin, korjausta varten, liiketoiminnan rahavarat.

Mikä herättää yksinkertaisen kysymyksen: jos käteistä on mitä estää sinua rakentamasta passiivisia tuloja vuokra-ominaisuudet, miten voit aloittaa sijoituskiinteistö peli vähemmän rahaa?

Kokeile näitä kymmenen ideaa minimoidaksesi käteistä, jonka tarvitset oman vuokraportfoliosi rakentamiseen. Jokaisen omaisuuden lisäät, tulot helpottaa tallentaa ja ostaa seuraava!

1. Paranna luottoa alentaa käsiraha
Kaikki lainanantajat hinta niiden lainat perustuvat koettu riski. Mitä suurempi riski lainanottajan laiminlyönnistä, sitä enemmän lainanantajan on perittävä perustella riski, ja vähemmän rahaa he lainaavat vastaan sama vakuus.

Mikä tarkoittaa, jos haluat alentaa käsirahaa ja korkoa, sinun täytyy tehdä itse matalan riskin lainanottaja.

Se alkaa parantaa luottoa. Jos et maksa jokaista laskua ajoissa, määritä automaattisesti joka kuukausi automaattiset toistuvat maksut, jotta kukaan ei poista halkeamia. Maksuhistoriasi on suurin yksittäinen tekijä luottopisteesi määrittämisessä. Saatat jopa pystyä poistamaan joitakin myöhässä maksu luottohistoriasta, jolloin pisteet instant vauhtia.

Seuraavaksi maksaa alas luottokortin saldot alle 30% suurin luottolimiittien. Tämä osoittaa luottotoimistot, että luottojen käyttö on hallinnassa.

Jos sinulla ei ole paljon luottotietoja, sinun on ehkä määritettävä se. Harkitse vakuutena luottokortti (joka pitää vähän käteistä vakuutena), tai ”luotto rakentaja laina” (lähinnä laina itsellesi, pidetään sulkutilillä ”lainanantaja”, joka raportoi kuukausimaksut ikään kuin he säännöllisesti lainaa).

2. Maksa vähemmän pisteinä
Luotonantajat ansaitsevat siisti voitto veloittamalla sinulle origination maksu tai ”pisteitä” on selvitys taulukossa. Yksi piste on yhtä suuri kuin 1% lainan kokonaismäärästä. Ne täsmäävät nopeasti – kaksi pistettä 300.000 dollaria kiinnitys tulevat 6000 dollaria alkuperämaksuja yksin!

Mitä huonompi luotto, yleensä korkeampi alullepanomaksu, että lainanantaja veloittaa sinua. Joten siivoamalla luotto historia, et voi vain vähentää käsiraha, mutta myös vähentää pisteitä maksat loppupöydässä.

Jotkut lainanantajat myös voit maksaa enemmän pisteitä alentaa korkoa, tai päinvastoin. Tämä voi tarjota toisen reitin keksiä vähemmän rahaa sulkemisen yhteydessä, vaikkakin yksi, että maksat myöhemmin.

3. Harkitse BRRRR-menetelmää
Lyhenne ostaa, kunnostaa, vuokrata, jälleenrahoittaa, toista, BRRRR menetelmä pohjimmiltaan liittyy ostaa kiinnitin-ylempi, kunnostamalla se, sitten jälleenrahoitus se pitää pitkän aikavälin vuokra.

Miten se liittyy käteissijoitukseesi? No, kauneus BRRRR menetelmä on, että voit vetää alkuperäisen käteisellä takaisin ulos, kun jälleenrahoittaa.

Ajatuksena on, että luot tarpeeksi omaa pääomaa, kun kun kunnostetaan kiinteistön sitten ottaa kotiutuksen jälleenrahoittaa kun remontin on valmis. Luotonantajat perusta jälleenrahoittaa määrä jälkikorjauksen arvo, ei hinta maksoit ostaa kiinnitin-ylempi alun perin.

Näin voit päätyä 0 dollaria oman rahan sidottu omaisuutta remontin jälkeen. Näin voit kierrättää saman rahan toiseen kiinteistöön, ehkä jopa toiseen BRRRR käsitellä pitää käyttää samaa rahaa toistuvasti kasvattaa salkkua.

4. Luottokorttisi peruskorjauskustannusten veloitus
Kun ostat kiinnitin-ylempi, maksat vähemmän etukäteen omaisuutta, mikä tarkoittaa pienempi käsiraha ja pienemmät sulkemiskustannukset kuin vastaavat avaimet käteen ominaisuuksia samassa naapurustossa. Kaikki mikä säästää rahaa ratkaisun.

Mutta sinun täytyy sitten kunnostaa omaisuutta, joka maksaa rahaa. Onneksi voit maksaa kaikki materiaalit käyttämällä luottokortteja, rahoittaa niitä. Ja monet urakoitsijat nykyään hyväksyä luottokortteja samoin, jonka avulla voit rahoittaa työvoimakustannuksia muovilla liikaa.

Jos olet uusi remontin ominaisuuksia kuitenkin varo päästä yli pään. Kosmeettiset päivitykset tekevät hyvä ensimmäinen paikka aloittaa, mutta kun pääset rakenteellisiin tai kaupan korjauksia kuten uudelleenjohdotus vanha talo, aloitat tarvitse vetää luvat paikallisen asuntoviranomaisen, kärsivät tarkastusten kautta, ja koordinoida korjauksia useita erikoistuneita urakoitsijoita eikä yhden miehistön.

5. Neuvottele myyjän toimilupa
Kuten isoisäni opetti minulle kasvaa, et saa sitä, mitä ansaitset elämässä; Saat mitä neuvottelet.

Kun teet tarjouksia ja neuvottelet hinnoittelusta, harkitse neuvotteluja myyjän myönnytyksestä, ei vain halvemmalla. Lainanantaja kattaa suurimman osan ostohinnasta, mutta sinun täytyy yskä kaikki sulkemiskustannukset käteisellä itse – ellei myyjä maksaa niistä sinulle, muodossa myyjän myönnytys.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *