st Century Real Estate: Parempi markkinointi teknologian avulla

Kiinteistömarkkinointi on kehittynyt ajan myötä, ja siihen sisältyy uusia ja uusia prosesseja ja teknologioita niiden kehittyessä. Nykyään, kun elämme 2000-lukua ja kaikkia niiden mukanaan tuomia teknologisia innovaatioita, nykyaikaiset markkinointiratkaisut tarjoavat kiinteistöille lisämahdollisuuksia markkinoida yrityksiään. tässä on vain muutamia nykyaikaisimpia ja innovatiivisia menetelmiä nykypäivän kiinteistöalan ammattilainen.

Drone Valokuvaus ja Videography
Olipa kerran, se riitti snap muutama tusina laadukkaita kuvia tai jopa lyhyt video omaisuuden MLS verkkosivuilla. Mahdolliset asunnon ostajat käyttäisivät näitä kuvia saada tuntumaa omaisuutta ja auttaa heitä päättämään, jos he halusivat osallistua osoittaa tai avoin talo. Tänään kuitenkin kyky nähdä iso kuva tarkoittaa, että kiinteistönvälittäjä voi näyttää paitsi sisällä ja ulkopuolella omaisuutta, mutta koko naapuruston yhdellä iskulla.

Avain tähän on kautta drone valokuvaus ja videokuvaaja. Tämän teknologian menestyksen ansiosta on yhä edullisempaa investoida helppokäyttöiseen lennokkiin, jossa on teräväpiirtokamera, joka ottaa dramaattisen, lakaistaan materiaalia kiinteistöstä ja sen ympäristöstä. Jos sinusta tuntuu, että teet niin henkilökohtaisesti on yli sinua, se on yhtä helppoa (ja edullinen) palkata ammattilainen kaapata ilmakuvia omaisuutta sijaan.

3D Virtuaalinen Tours Kiinteistövälitys Sisätilat
Esittelee ulkopuolella omaisuus on kaikki hyvin ja hyvä, ja dramaattinen ilma laukausta otettu lennokki varmasti saada oohs ja ahhs mahdollisilta ostajilta. Mikään ei kuitenkaan myy kotia paremmin kuin katsoa sisälle. Ei jokainen mahdollinen kodin ostaja voi ajoittaa läpikäynti on kätevä aika, mutta mikä tarkoittaa, että löytää vaihtoehto jälleen vain muutamia staattisia kuvia keittiö, olohuone, ja yksi makuuhuonetta.

Ratkaisu tähän ongelmaan: 3D virtuaalinen kierros sisätilojen omaisuutta, voidaan tarkastella tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Moderni teknologia on tehnyt ei vain mahdollista luoda kolmiulotteinen virtuaalinen kopio kiinteistön myyntiin, mutta myös helppo myös, kiitos sellaista 3D kartoitus tekniikoita käytetään yritysten kuten Matterpoint. Vain muutaman tunnin voit olla koko sisätilojen kartoitettu ja käännetty ohjelma, jonka avulla voit tutkia digitaalisen kopion omaisuuden oikeus Internetissä, säästää mahdollisille asunnon ostajille aikaa ja energiaa.

Taivas on raja, kun se tulee Modern Real Estate Marketing
Edellä kaksi esimerkkiä siitä, miten nykyaikaistaa kiinteistöjen markkinoinnin pyrkimyksiä hyödyntämällä teknologiaa tuskin naarmuttaa pintaa, mikä on mahdollista tänään. On olemassa kymmeniä uusia ja innovatiivisia lähestymistapoja voit sisällyttää osaksi markkinoinnin toimia, sosiaalisen median markkinoinnin ja sähköpostilistoja hosting webinars, live streaming walkthroughs, ja sen jälkeen. Taivas on todella raja, kun se tulee innovatiivisia, teknologisesti ajaa kiinteistöjen markkinoinnin menetelmiä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *