Sisällä Real Estate ned Stringham Talks AI, johtaa sukupolven, ja enemmän

Kiinteistömaailma kääntyi sen loppuun kehittyvien teknologioiden viime vuosikymmenen aikana. Digitaalinen vallankumous pakotti kiinteistönvälittäjät muuttamaan strategioitaan ja yrityksiään radikaalisti vastaavasti. Tänään, toinen paradigman muutos tapahtuu, koska coronavirus pandemiavaikutuksia talouteen, ja miten ihmiset reagoivat samoin. Koska Covid-19, tarve palkata kiinteistöteknologia on jopa suurempi kuin koskaan ennen. Saadaksemme tietoa tulevista käytännöistä, otimme yhteyttä Ned Stringhamiin, joka on huippukiinteistöjen saas-ratkaisun toimitusjohtaja, Inside Real Estate.

Tietoja: Ned Stringham
Ned on arvostettu yritysstrategi, yrittäjä ja teknologiasijoittaja, joka perusti Vaikutus partnersin, liikkeenjohdon konsulttiyrityksen Australiaan. MBA valmistunut Harvard Business School, Ned myös yhteistyössä perusti SBI Group, digitaalinen markkinointi ja teknologia konsulttiyritys, joka osti Aquantive jossa Ned liittyi hallitukseen. Ned liittyi Inside Real Estateen yhteistyökumppanina vuonna 2012 ja auttaa muokkaamaan yrityksen visiota ja strategista ohjausta.

RealtyBizNews: Ei ole koskaan ollut aikaa, jolloin kiinteä johtaa olivat tärkeämpiä tai agentteja. Kuinka tärkeä tämä on yrityksellesi?

Ned Stringham: Lead generation on iso osa DNA:tamme yrityksenä. Vuosien varrella olemme luoneet 200M + johtaa kiinteistöalan ammattilaisille ja seuraamme muuntaminen näiden johtaa alas 0,001%. Olemme oppineet paljon läpi, että prosessi siitä, mitä todella liikkuu neula asiakkaillemme. Kaksi periaatetta on edelleen keskeinen osa filosofiaamme:

1. Agenteille olisi annettava valtuudet luoda uutta liiketoimintaa usealla eri tavalla. Missä tahansa vaiheessa, aineet joko enemmän aikaa tai rahaa. Olemme kehittäneet kiinteistöalan ainoan alustan, jonka avulla agentit voivat tehokkaasti rakentaa putkilinjansa maksutta – käyttämällä sisäänrakennettuja työkaluja, kuten aloitussivuja, purista sivuja, videomarkkinointia jne. Kun agenteilla ei ole aikaa investoida, he voivat ottaa käyttöön tehokkaita maksullisia ratkaisuja, kuten CORE PropertyBoost, jotka hyödyntävät agentin luetteloita, luoden automaattisesti kohdennettuja Facebook-mainoksia, jotka tuottavat laadukkaita liidejä ilman, että agenttien tarvitsee nostaa sormea.

2. Lyijyn laatu on vain yhtä hyvä kuin sen saama seuranta. Riippumatta siitä, miten agentti luo uusia liidejä, jos heillä ei ole todistettua järjestelmää, jonka avulla ne voivat jatkuvasti seurata, vaalia ja sitouttaa potentiaalisia asiakkaita – ne eivät onnistu. Olemme kehittäneet kvCORE auttaa agentteja paitsi viljellä uusia mahdollisuuksia, mutta tehdä raskaan noston, kun se tulee seurantaan ja sitoutumista, varmistaa jokainen mahdollisuus on aktivoitu.
RealtyBizNews: Voitteko kertoa meille hieman siitä, miten alustavoi auttaa agentteja muuntaa johtaa myyntiin?

Ned Stringham: Oikea-aikainen, johdonmukainen, arvo-pohjainen seuranta on kriittinen muuntaa johtaa tänään. Mutta todellisuudessa agentit ovat erittäin kiireisiä. He ovat jongleerausta tarpeisiin nykyisten asiakkaiden ja ei voi aina astua pois aktiivinen käsitellä ajaa alas uuden johtaa. Auttaa aineet maksimoida aikaansa, kvCORE Platform hyödyntää AI tarkistaa johtaa ja luoda ennakoiva pisteet, kehotus aineet sitoutumaan henkilökohtaisesti, kun johtaa on valmis, kun järjestelmä hautoa ja vaalia niitä, jotka eivät ole. Yksinkertaisesti sanottuna, kvCORE avulla aineet voivat keskittyä siihen, mitä he tekevät parhaiten, kun taas tekniikka toimii kulissien takana niiden puolesta.

RealtyBizNews: Tiedämme kvCORE Platform hyödyntää AI ja käyttäytymiseen automaatio antaa asiakkaille etu. Voitteko auttaa lukijoita ymmärtämään paremmin, miten tämä puoli tuotteen toimii?

Ned Stringham: Kuluttajat ovat nykyään tottuneet nykyaikaisiin, teknologiaan liittyviin kokemuksiin, kuten he saavat, kun he tekevät ostoksia Amazonilla tai tilaavat Uberia. Nämä odotukset eivät pääty, kun se tulee ostaa tai myydä kotiin. Kiinteistöteollisuus on kuitenkin jäänyt jälkeen teknologian suhteen. Tunnistimme tämän kuilun, kun kehitimme kvCORE:n ja kehitimme edelläkävijän käyttäytymisautomaation käsitettä kiinteistöalalla. Käyttäytymisautomaatio toimii seuraamalla kuluttajien käyttäytymistä ja toimittamalla sitten entistä räätälöidympiä, osuvia kokemuksia ja seurantaa – automaattisesti. Esimerkiksi, jos uusi johtaa vierailee sivustossasi, kvCORE seuraa ja analysoi toimiaan: mitä koteja he tarkastelevat, hintaluokassa ja alueella sekä tyyli kotiin. kvCORE lähettää viestin johtaa puolestasi, jossa on linkki muihin koteihin, jotka näyttävät ja tuntuvat samanlaisilta. Alusta määrittää sitten hakuilmoituksen, joka kehittyy jatkuvasti liidisi toiminnan perusteella. Kun liidi tallentaa kodin suosikiksi, se näkyy matkapuhelinvalintasovelluksessasi, jotta saat sinulta puhelun tai videoviestin sinä päivänä. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti, tuottaa erittäin asiaa, arvo pohjainen kokemus kuluttajalle, joka ajaa keskimäärin 5-10X suurempi sitoutuminen kuin muut alustat.

RealtyBizNews: Näemme ratkaisusi kokonaisvaltaisena alustana ja palveluina. Onko tämä oikeudenmukainen termi, jota käytetään kuvaamaan, mitä tarjoat?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *