Red Swan Digital Deals Web-sarja 23 kesäkuu

Blockchain on pyrkinyt muuttamaan kiinteistöjen investointien, toiminnan ja pääomamarkkinoiden maisemaa jo vuosia. Tavoitteena on luoda kiinteistöjen osaomistukseen, mikä tekee sijoitusprosessista paljon tehokkaamman sallimalla varojen jakamisen osakkeisiin, joita kutsutaan digitaalisiksi arvopapereiksi. Tämä tekee kiinteistösijoitus samanlainen varastot ja joukkovelkakirjojen.

RedSwan CRE on yksi yrityksistä eturintamassa ja antaa johtajuutta tässä muutoksessa. Sijaitsee Houstonissa, Texasissa, tämä yritys on jo tokenized yli 2,2 miljardia dollaria arvosta kiinteistöjä eri puolilla Yhdysvaltoja. Ne tiedottavat rakennusten omistajille erilaisista pääomamarkkinaratkaisuista, joilla pääomaa voidaan hankkia myymällä LP-osakkeita. ”Nautimme siitä, että rakennusomistajat löytävät likviditeettiratkaisuja blockchain- ja turvatunneilla. ” sanoo Ed Nwokedi, RedSwan.io perustaja ja toimitusjohtaja. Teollisuus ei enää odota. Covid-19 aiheuttaa monet alan sanoa: ”Tarvitsemme uuden ratkaisun korjata nykyinen tilanne” Esitellä investointimahdollisuus keskustelua ja korostaa blockchain etuja, meillä on Live Webinar featuring meidän Sponsor pitching hänen mahdollisuus ostaa 80% pääomaa olemassa monen perheen voimavara Redswan Akkreditoitu Sijoittajille.

Ne esittelee elää ensimmäinen tarjous Tokenized Luokan B moniperheomaisuus tarjotaan LP pääomasijoittajille. Tämä tapahtuma alkaa ensi viikolla tiistaina 23 kesäkuu klo 10 CST. Tämän verkkoseminaarin aikana yleisön jäsenet voivat esittää kysymyksiä ja oppia lisää prosessista.

Webinaari on vapaa liittymään. Liput löytyvät niiden Eventbrite linkki täällä . Tämä tapahtuma on hyvä tapa oppia omakohtaisesti muutosta CRE teollisuudelle. Valitettavasti ilmaiset tapahtumaliput on rajoitettu 250 vieraaseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *