Realogy keskeyttää sen Avaimet käteen-ohjelma Amazon

Vuonna neuvottelupuhelun analyytikot jälkeen ensimmäisen neljänneksen taloudelliset tulokset, Realogy toimitusjohtaja Ryan Schneider sanoi COVID-19 pandemian ja uusien sosiaalisten etääntyminen pöytäkirjat tarkoittaa, että arvo ohjelma on vähentynyt.

Ohjelma tarjosi joitakin suuria etuja ostajille, koska ne, jotka suljettiin liiketoimi oli oikeutettu jopa 5000 dollaria arvosta Amazonin älykkäitä kotituotteita ja muita, liittyviä palveluja, kuten huonekalujen kokoonpano ja yleismies palveluja.

Mutta arvo ehdotus, joka perustuu in-home palveluja ja laitoksia ei ole käynnissä nykyaikana, Schneider sanoi.

”Meillä ja Amazonilla oli päätöspiste huhtikuun seuraavassa vaiheessa”, Schneider kertoi sijoittajille. ”Covid-maailmassa, suoraan sanottuna, ei ollut järkevää jatkaa sitä pilottia.”

Ohjelma oli saatavilla 15 Yhdysvaltain kiinteistömarkkinoilla, mutta on nyt keskeytetty tilapäisesti, Schneider sanoi. Mutta se ei tarkoita, että TurnKey ei käynnisty uudelleen, kun ehdot sallivat, toimitusjohtaja sanoi.

”Me todella pidämme TurnKey pilottiohjelma, mutta törmäsimme [pandemian], joka todella vain leikata ydin ehdotus sellainen pois pass”, hän sanoi.

Nyt Schneider sanoi Realogy on keskittynyt uudempia johtaa sukupolven mahdollisuuksia, kuten sen AARP-ohjelma, jonka avulla AARP jäsenet voivat ansaita cash-back palkintoja tai bonuksia, kun he ostavat tai myyvät kotiin kautta Realogy agentti. Schneiderin mukaan yhtiö on jo sulkenut useita liiketoimia ohjelman kautta, vaikka se on toiminnassa vain kuusi viikkoa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *