Real Estate Video Marketing kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälittäjät

Ei ole parempaa työkalua kaapata luonne ja rakenne omaisuutta kuin video. Nykyään kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälittäjät käyttävät sitä aseena markkinoinnissaan. Tässä on oppaamme auttaa sinua rakentamaan hieno video oman kiinteistöjen markkinointiin.

Miksi kiinteistövideot ovat luotettavia?

Meidän ei pitäisi antaa sinun pohtia loputtomasti mysteerin ratkaisemiseksi. Seuraa alla ymmärtää, miksi omaisuuden videoita ovat niin luotettavia ensinnäkin.

Lead Generation – Se ei ole harvoin, kun kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälittäjät kokemus tonnia vääriä johtaa. On uskomattoman lannistavaa seurata johtaa päiviä ja kuukausia vain saada pelätyin vastaus – Ei. Video markkinointi voi positiivisesti vähentää kysymystä vääriä johtaa. Terävästi tuotetun videon avulla potentiaalinen asiakas voi suodattaa listaukset ja antaa agenteille luotettavia liidejä. Agenttien tarvitsee vain seurata asiakkaita, jotka ovat aidosti vakuuttuneita omaisuutta.
Monipuolisuus – Video on suosittu, koska sen dynaaminen luonne. Yhdistelmä audio ja visuaalinen tekee siitä monipuolisen työkalun markkinoinnin valtakunnassa. Käyttämällä moniulotteinen laatu video, aineet eivät voi vain esitellä omaisuutta, mutta myös tarjota perusteellisen kiertueen. Pieni investointi AR (lisätyn todellisuuden) tai VR (virtuaalitodellisuus) tech voisi hyödyntää videon muodossa sen satunnaisia mahdollisuuksia.
Mukaansatempaava kokemus – Kuten edellä mainittiin, AR- tai VR-video voi johtaa ainutlaatuiseen ja mukaansatempaavaan kokemukseen. Asiakkaat voivat olla lähellä tosielämän kokemus vierailevat todellinen paikka. Vaikka AR/VR on suhteellisen kalliimpi kuin perinteinen video, sillä on kyky olla hauska ja ainutlaatuisen informatiivinen. Asiakkaat voivat kokea enemmän kuin yhden näkymän majoituspaikasta.
Kilpailu – Vaikka kilpailijasi seuraavat perinteistä reittiä, voit astua eteenpäin ottamalla videoita yritystuksistasi. Poissa on ikä lähettämistä staattisia kuvia. Videot voivat merkittävästi lisätä mitä tahansa kiinteistönvälittäjä markkinointi strategia sen dynaamisuutta. Toisin kuin kilpailijasi, asiakkaasi voivat saada ensimmäisen vierailun mistä tahansa. Näin videot voivat auttaa sinua erottumaan joukosta.
Mitkä ovat real estate-videosisällön tyypit?

Vaikuttavin videosisältö on – voit mennä pidemmälle kuin näyttää kuvaesityksiä. Sen sijaan on olemassa lukuisia tapoja edetä näyttäessä ominaisuuksia videoiden kautta. Täältä löydät kiinteistövideosisältötyypit, jotka ovat hyödyllisimpiä.

Listing Video – Listalle omaisuuden kautta video on erinomainen tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Voit käyttää videoiden luettelointia ominaisuuksien esittelyyn lisäämällä ilmakuvamateriaalia, taustamusiikkia, selostusta ja tarvittavia tietoja. Liikkuvat kuvat voivat tuoda eloisuutta rakenteen ja ympäröivän omaisuutta. Listalle video voi todellakin tulla kattava kiertue omaisuutta.
Haastattelu Video – Haastattelu videot ovat toinen keino tuottaa enemmän johtaa. Haastatteluvideon avulla voit olla positiivisesti vuorovaikutuksessa kohderyhmäsi kanssa. Ostajat ja myyjät olet työskennellyt, ja muut ammattilaiset oman teollisuuden, että olet liittynyt voi olla ehdokkaita haastatteluvideo. Haastattelussa keskustellaan merkityksellisistä aiheista, mikä luo luottamusta yleisöön.
Yhteisön Video – selkeä video ilman yhteisön liikkuvuutta voi näyttää keinotekoiselta. Voit sijoittaa naapuruston video kaapata elävyys ympäröivän. Asiakkaat, jotka etsivät asuinkiinteistöjä, saattavat haluta tarkastella yhteisön asumiskykyä. Alkaen paikalliselta leikkikentältä yhteisön kirjastoon ja luonnonkauniiseen auringonlaskuun – voit lisätä kaikki nämä luodaksesi kollaasin yhteisöstä. Yhteisövideo voi asettaa ominaisuuden asiakkaiden kontekstiin.
Live ja Q&A Video – Joskus sen sijaan, että esitallennat videoita, voit perustaa live video käyttöön omaisuutta. Voit sisällyttää q&a-istunnon myös videoon. Koska live-video toimii reaaliajassa, yleisö voi olla vuorovaikutuksessa kanssasi. Voit vastata heidän epäilyksiinsä ja kyselyihinsä suoraan videon kautta. Lisäksi live-video luo aitouden tunteen markkinoinnissasi.
Mitkä ovat ominaisuusvideosisällön parhaat käytännöt?

On aika voit oppia tehokkaimmista strategioista kiinteistöjen video markkinointi.

Laitteet – Jos haluat kokeilla ajatusta ja katso jos se toimii, laatu älypuhelin kamera voi tehdä työtä. Saatuaan odotetut tulokset, voit investoida teräväpiirtokamerat (DSLR tai mirrorless) ja videokuvaaja ohjelmisto.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *