Proptech Nation Keynote Puhuja Pamela Liebman disusses Real Estate Tech Global Trends

Virtual Event sponsoroi BuiltUp Ventures keskittyi uudelleenrakentaminen Kiinteistöalan uusi COVID-19 Reality

PropTech Nation pääpuhuja Pamela Liebman, toimitusjohtaja Corcoran, keskusteltiin maailmanlaajuisista suuntauksista kiinteistöjen teknologian virtuaalinen tapahtuma pidettiin tällä viikolla.

Sponsoroi BuiltUp Ventures yhteistyössä PwC, Quest Organisaatio, Israel Export Institute, ja Israelin talous-ja teollisuusministeriö, PropTech Nation keskittyi maailmanlaajuisesti kiinteistöjen ja Israelin innovaatioita.

”Teknologia on työkalu agenteille ja välitysyrityksille. Se auttaa parantamaan sitä, mitä teemme joka päivä, ja palvelut ja arvo tuomme asiakkaillemme ja asiakkaillemme”, Liebman kertoi online-yleisölle. ”Ei ole liikaa ihmisiä, jotka haluavat ostaa monen miljoonan dollarin huoneistoja ilman, että ne (koska COVID-19), mutta tarjoukset eivät saa tehdä. Käytettävissä olevan uuden kamera- ja virtuaalitodellisuusteknologian ansiosta pystyimme kääntymään nopeasti online-essiin.”

Liebman lisäsi: ”Kaikille menee kiinteistöjen teknologian alalla, minun neuvoni on todella miettiä helppokäyttöisyyttä, ja miten tuote tuo lisäarvoa tekijöille tai vuokranantajat. Näen suuren tulevaisuuden sille.”

Tapahtuman aikana, BuiltUp Managing Partner Oded Eliashiv ilmoitti riskipääomayritys aikoo jakaa 20 miljoonaa dollaria Israelin startup-yritykset, jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja coronavirus pandemian sisällä Yhdysvaltain asuin-ja liikekiinteistömarkkinoilla.

”Israel on yksi vahvimmista paikoista maailmassa teknologian käynnistyksen ja kasvun yritykset, ja kiinteistöt on perinteinen teollisuus, joka on ensisijainen innovaatioiden vuoksi COVID-19”, Eliashiv totesi.

Erillinen keskustelu valvottu Eliashiv mukana panelistit Julia Arlt, Global Digital Real Estate Leader PwC; Jonathan Schultz, Onyx-osakkeiden perustaja ja toimitusjohtaja; ja Jordan Kostelac, JLL Asia -elokuvassa PropTechin johtaja.

Noa Aharoni Israelin Export Institute isännöi PropTech Nation tapahtuma. Avauspuheenvuoron esitti Inon Elroy, Israelin Talousministeri Pohjois-Amerikassa.

Israelin startupien esittäminen sisälsi SolidBlockin, älykkään sopimuskehityksen ja hallintaalustan tunnustetuille arvopapereille; MyTower, all-in-one, innovatiivinen foorumi seuraavan tason omaisuuden älykkyyden hallinta; Trusstor, uuden sukupolven ratkaisu rakentamisen hallintaan; ja Aura, datavetoinen ilmanlaatualusta, joka perustuu käyttäjän käyttäytymisalgoritmiin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *