Perusvaiheet tulossa ensimmäistä kertaa vuokranantaja

Vuokranantajaksi tuleminen on yksi helpoimmista tavoista investoida kiinteistöihin. Jos sinulla on hieman ylimääräistä rahaa, kiinteistöjen hinnat omalla alueella ovat alhaiset, ja vuokrahinnat ovat kannattavia, nyt voi olla aika sijoittaa kiinteistöihin tuottaa lisää kuukausittaisia tuloja. Näinä covid-19:n koettelemisaikoina kiinteistömarkkinat ovat edelleen kukoistaneet – ei missään pienessä osassa historiallisesti alhaisen koron vuoksi. Matalakorkoiset korot ovat tärkeä avain, jonka avulla alkaa vuokranantajat rahoittaa vuokra-omaisuuden korko, joka tekee vaivaa taloudellisesti kannattavaa.

1. Tutki paras sijoitusalue lähelläsi. Kokeneet sijoittajat joskus venture ulkopuolella oman takapihalla, mutta alussa vuokranantajat, on viisasta pysyä lähellä kotia. Voit pitää ylläpitokustannukset alhaisina tekemällä osan huollosta itse. Mahdollisuus määräajoin tarkastaa investointeja myös tuo mielenrauhaa uuden vuokranantaja. Aloita tutkimalla lähiöissä lähellä sinua, jotka ovat tunnettuja ominaisuuksia, laatu vuokralaiset ovat valmiita maksamaan alkuun dollarin. Elämänlaatu lähiöissä on hyvä koulualue, kävelymatkan päässä kaupoista ja mukavuuksista, ja niillä on lyhyt työmatka kunnollisiin työpaikkoihin. Talon erityisiä niceties ovat kolme tai useampia kylpyhuoneita, master-sviitti, ja ruostumattomasta teräksestä laitteiden keittiössä. Tämä on myös resepti investointi, joka arvostaa arvoa sekä tarjoamalla kuukausituloja.

2. Murskaa numerot. Kun löydät talon, joka täyttää perusvaatimukset, on aika murskata numerot ennen kuin teet mitään muuta. Vaikka korot ovat alhaiset, oikeutettuja sijoitus kiinnitys vielä tulee tiukkoja vaatimuksia. Voit odottaa tarvitsevasi 20% käsiraha. Voit helposti käyttää online kiinnitys laskin murskata numerot nähdä, mitä kuukausittain kiinnitys maksu on. Muita tietoja, joita tarvitset sisältää kiinteistöverot, vakuutukset, ja ehkä HOA maksuja. Myös tekijä noin 10% huolto- ja korjauskustannuksissa. Tietenkin sinun täytyy oppia, kuinka paljon samanlaisia taloja naapurustossa vuokraavat. Kuukausittainen vuokratavoite on 1% talon arvosta. 150 000 dollarin talon pitäisi vuokrata noin 1 500 dollaria kuukaudessa.

3. Tee ostotarjouksen ehdollinen kotitarkastuksen yhteydessä. Vaikka et asu talossa, haluat sijoittaa taloon, joka on rakenteellisesti ja toiminnallisesti terve. On ammatillinen tarkastus tehdään ennen kuin laitat rahaa pöydälle. Jos merkittäviä korjauksia tai päivityksiä tarvitaan, voit joko tekijä nämä osaksi ostotarjouksen tai neuvotella myyjän kanssa tehdä tarvittavat muutokset.

4. Harkitse parannusten tekemistä, mutta älä paranna sitä liian paljon. Jos etsit paljon, talo on luultavasti joitakin laiminlyödä tai olla vanhentunut. Jos et tee parannuksia, varmista, että ne vastaavat muita taloja naapurustossa. High-end keittiö laskurit ovat mukavia, mutta ne eivät tee paljon kodin arvo tai vuokrata, jos useimmat talot naapurustossa on linoleumi. Ei voi olla hieno raja tehdä tuloja parantavia parannuksia ja yli-parantaminen siihen pisteeseen et koskaan näe tuottoa sijoituksesi. Tietenkin, sinun täytyy ottaa huomioon kustannukset parannuksia sekä tilalla kustannukset aikana avoimessa.

5. On huoltosuunnitelma. Yleensä valtion ja paikallisten määräysten edellyttää, että vuokranantajat yllä talon ”asuttava” kunnossa. Tämä tarkoittaa vähintään työtä LVI (kuumalla vedellä), lämmitys, sähkö, laitteet, ja kuiva talo. Mikä tahansa näistä voi olla kallista korjata. Uusien vuokranantajien tekemä perusvirhe ei ole vararahasto odottamattomien korjausten maksamiseen.

6. Vuokrausmainosten suorittaminen. Asianmukaisten vuokralaisten seulonta alkaa sisällyttämällä perusasiat mihin tahansa mainontaan. Tämä sisältää vuokrasumman, takuumaksun, vuokrasopimuksen ehdot, makuuhuoneiden/kylpyhuoneiden määrän ja neliömateriaalin. Ei ole mitään syytä saada poikamiestä etsimään pientä kahden makuuhuoneen kotiasi.

7. Vuokralaisten seulonta ja oikeudenmukaiset asuntolait. Lainmukainen vaatimustenmukaisuus alkaa ensimmäisestä vuokralaisten mainoksestasi. Älä sisällytä syrjivää sanamuotoa. Mutta älä epäröi käyttää räikeä sanoja, kuten ylellinen, kiehtova, ja moitteeton. Nämä ovat osoittautuneet houkutella päteviä vuokralaisia. Toinen temppu kaupan käyttää tuotenimiä, kuten Maytag keittiön laitteita. Tutustu muihin paikallisiin mainoksiin, jotta opit, kuinka kokeneet vuokranantajat ovat sanamuodon mainoksia ja sitten muokata näitä esimerkkejä sopivaksi talosi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *