PAREMMAT ASUNNOT JA PUUTARHAT KIINTEISTÖT LAAJENEE DRAMAATTISESTI HUOLIMATTA COVID-19 VAIKUTUS LAAJEMPAAN TALOUTEEN; BRÄNDI HOUKUTTELEE SEITSEMÄN UUTTA YRITYSTÄ MAALISKUUSTA LÄHTIEN

Better Homes and Gardens® Real Estate, tunnustettu kiinteistöalan elämäntapa brändi, on jo sidoksissa 13 uutta yritystä vuonna 2020 myös seitsemän alusta pandemian vaikutus maaliskuun puolivälissä. Tämä vauhti ylittää viime vuoden vauhtia, joka näki yhteensä 14 uutta yritystä tytäryhtiö, joka oli vahvin kasvuvuosi vuodesta 2012.
Better Homes and Gardens® Real Estate lisätty yli 400 miljoonaa dollaria myynnin määrä vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla ja näki myös yksi sen alkuperäisistä franchising, Better Homes ja Gardens Real Estate Masiello Group, uudistaa 10 vuoden aikavälillä. Vuonna 2019 Better Homes and Gardens Real Estate Masiello Group valmistui 7155 liiketoimen puolin 1,7 miljardia dollaria myyntimäärä yhtenä alkuun kiinteistöalan yritysten Yhdysvalloissa ja kolmanneksi suurin BHGRE affiliate mukaan REAL Trends.

Kohokohdat:

Uudet franchising-yritykset hyötyvät brändin nimentunnistsuudesta ja ainutlaatuisesta elämäntyyliosaamisesta. Tämä sisältää PinPointSM, BHGRE: n oma ennakoiva markkinointityökalu, joka hyödyntää Better Homes & Gardens®-lehden ja sen kustantaja Meredith Corporationin asiakastietokanta yli 175 miljoonaa kuluttajaa.
BHGRE brändi lisäsi läsnäoloaan Kaliforniassa, jossa se on nyt 18 franchising yhdeksän liittymällä viimeisen 18 kuukauden aikana. Tähän sisältyi sulautuminen alkuun North Monterey yritykset luoda Better Homes ja Gardens Real Estate Best Life kaksinkertainen markkinaosuus sen johtava kilpailija.
BHGRE brändi tuli Länsi-Virginiassa ensimmäistä kertaa Better Homes ja Gardens Real Estate Central.
Sulautuminen Columbia Basin Keski Washington luonut Better Homes and Gardens Real Estate Gary Mann Realty kanssa 20% markkinaosuus.
Better Homes and Gardens Real Estate Gaetano Marra Homes oli ensimmäinen kumppaniksi brändin historiassa liittyä BHGRE verkon kautta täysin virtuaalinen prosessi.
Uusi sidoksissa välitys sijainti
Paremmat asunnot ja puutarhat Real Estate Hank Correa Realty Hilo, Havaiji
Paremmat kodit ja puutarhat Real Estate Best Life Prunedale, Calif.
Better Homes ja Gardens Real Estate Brush ja Associates Escondido, Calif.
Better Homes and Gardens Real Estate I-20 Team Tyler, Texas
Paremmat asunnot ja puutarhat Real Estate Steinborn & Associates Las Cruces, N.M.
Paremmat asunnot ja puutarhat Real Estate Island Lifestyles Kona, Havaiji
Better Homes and Gardens Real Estate Medley Columbia, S.C.
Paremmat kodit ja puutarhat Real Estate Central Cross Lanes, W. Va.
Better Homes ja Gardens Real Estate Connections Crown Point, Ind.
Paremmat kodit ja puutarhat Real Estate Gaetano Marra Homes Monroe, Conn.
Paremmat kodit ja puutarhat Real Estate Gary Mann Realty Moses Lake, Pese.
Paremmat kodit ja puutarhat Real Estate Lake Realty Camdenton, Mo.
Paremmat kodit ja puutarhat Kiinteistövälitys Shoppe Ventura, Calif.
Lainaus:

”Kaikki, mitä olemme tehneet viimeisten 12 vuoden aikana rakentaaksemme ainutlaatuisen elämäntapabrändimme, on valmistanut meidät nykypäivän ympäristöön. Kasvumme vauhti heijastaa brändin voimaa, infrastruktuurimme voimaa ja ainutlaatuista asemaamme alalla. Eksklusiiviset työkalumme ja teknologiamme yhdistettynä kattavaan koulutukseen ja ammatilliseen kehitykseen antavat pelilupillemme ja niiden tytäryhtiöille mahdollisuuden. Tavoitteenamme on auttaa heitä lisäämään tuottavuutta, kasvattamaan markkinaosuuttaan ja nopeuttamaan kasvua. Eriyttämisemme on selvästi tunnustettu ja kiinnostus brändiin on niin vahvaa.”
-Sherry Chris, toimitusjohtaja, Better Homes ja Gardens® Real Estate

Tietoja Better Homes ja Gardens Real Estate LLC
Better Homes and Gardens Real Estate LLC on dynaaminen kiinteistömerkki, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluja välittäjille, myyntikumppaneille ja kodin ostajille ja myyjille. Käyttämällä innovatiivista teknologiaa, kehittyneitä liiketoimintajärjestelmiä ja laaja valitus elämäntapa brändi, Better Homes ja Gardens Real Estate LLC ilmentää tulevaisuutta kiinteistöteollisuuden ja edelleen perustuu perinne kotiin. Better Homes and Gardens Real Estate LLC on tytäryhtiö Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), maailmanlaajuinen johtaja kiinteistöjen franchising ja tarjoaja kiinteistöjen välitys, siirtäminen ja ratkaisun palveluja.

Kasvava Better Homes and Gardens® Real Estate verkko sisältää yli 12000 riippumatonta myyntikumppanit ja 360 toimistot palvelevat kodin ostajien ja myyjien eri puolilla Yhdysvaltoja, Kanadaa, Jamaikaa ja Bahama. Brändi ilmoitti laajentumisestaAn Australiaan ja Uuteen-Seelantiin huhtikuussa 2018.

Better Homes & Gardens® on rekisteröity tavaramerkki Meredith Corporation lisensoitu Better Homes and Gardens Real Estate LLC ja käyttää luvalla. Yhdenvertainen mahdollisuus -yritys. Yhtäläiset asumismahdollisuudet. Jokainen Better Homes and Gardens® Real Estate Franchise on itsenäisesti omistama ja toimiva. Media Yhteystiedot:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *