O’Connor Kiinteistönvälittäjät taonta eteenpäin uusi kiinteistöympäristö

Koska COVID-19 pandemia vaikuttaa edelleen siihen, miten kiinteistöliiketoiminta harjoitetaan, on selvää, että teollisuuden on tehtävä merkittäviä muutoksia eteenpäin pysyäkseen elinkelpoisena.

Terrie O’Connor Realtors, yritys, joka on onnistuneesti navigoinut jokaisen markkinasyklin perustamisesta lähtien vuonna 1991, on ollut alan muutosten kärjessä varmistaakseen parhaan palvelun asiakkailleen ja yhteisöilleen työskennellessään turvallisessa ympäristössä, joka hyödyntää uusinta teknologiaa. Työskenneltyään useita tekniikoita kauan ennen pandemian osuma osana vakio markkinointipaketti sekä niiden myynti osakkuusyritysten ja niiden asiakkaille, siirtyminen työskentelemään COVID maailmassa on ollut suhteellisen saumaton.

Terrie O’Connor, puheenjohtaja yritys, sanoi: ”Jos on yksi asia olemme oppineet viime kuukausina, se on, että kiinteistöteollisuus harjoittaa liiketoimintaa hyvin eri tavalla eteenpäin. Viime vuosina yrityksemme on työllistänyt useita uusia järjestelmiä, joiden avulla ostajat voivat ”katsella” omaisuutta ennen kuin koskaan tehostamalla sisälle. Nämä järjestelmät käsitellään itse ja meidän myynnin ammattilaiset ovat koulutettuja kaikilla osa kauko omaisuuden markkinointi. Koska asiakkaat ovat yhä mukavampi kanssa työskentely tässä uudessa ympäristössä, kysyntä in-house digitaalisen markkinoinnin palvelut tarjoavat Terrie O’Connor Realtors on kasvanut dramaattisesti.

Varmistaakseen, että se on ”paras palvelu” tehtävä, yhtiö on uudelleen järjestää vastaamaan lisääntynyt kysyntä:

Lisää henkilökuntaa on koulutettu käsittelemään lisääntynyt kysyntä virtuaalinen markkinointi kuten 3D-valokuvaus, drone valokuvaus, virtuaalinen osoittaa, virtuaalinen avoimet talot, listalle videoita, sosiaalinen media ja digitaalinen markkinointi.
Seurakunnan hallintohenkilöstö on ollut opetettu työskentelemään teknisen ja sosiaalisen median areenoilla.
Yhtiö on päättänyt yhdistää kaksi suurta toimistoa yhdeksi. Franklin Lakesin toimisto liittyy nyt Wyckoffin työtovereihin tarjotakseen paljon voimakkaamman ja yhtenäisemmän toimiston. Sen lisäksi, että tämä tarjoaa jokaiselle ryhmälle keskitetympiä palveluja, vaan myös enemmän tukihenkilöstöä yhdessä paikassa asiakkaillemme.
Mukaan Terrie O’Connor, ”menestys yrityksemme yli lähes 30 vuotta jatkuvasti puhuu laadusta ja omistautumista meidän edustajia ja henkilökuntaa, jotka ovat aina haluavat parantaa taitonsa asetetaan tarjotakseen poikkeuksellista palvelua asiakkaillemme ja asiakkaillemme. Kyky tarjota nykyaikaisia tekniikoita kumppaneillemme, asiakkaillemme ja asiakkaillemme on olennainen osa arvoehdotustamme. Uskomme, että alan mukavuusalueelta poistuminen ja teknologiatarjontamme jatkuva edistäminen varmistavat, että onnistumme etenemään tulevaisuuteen.”

Vuonna 1991 perustetusta Terrie O’Connor Realtorsista on tullut tunnettu, täyden palvelun kiinteistöalan yritys, jolla on noin 400 myyntikumppania koko Pohjois-New Jerseyssä ja Etelä-New Yorkissa. Johtavan kiinteistöalan yritysten jäsenenä ja Luxury Portfolio Internationalin jäsenenä yhtiö on osa suurinta maailmanlaajuista kiinteistöverkostoa, jossa on yli 4 300 toimistoa yli 70 maassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *