NAGLREP juhlii Pride kuukauden true colors virtual paraati yhteistyössä realogy

National Association of Gay and Lesbian Real Estate Professionals (NAGLREP) yhteistyössä Realogy, suurin täyden palvelun asuin kiinteistöjen palveluyritys Yhdysvalloissa ja uraauurtava jäsen NAGLREP, tunnistaa Pride Month 2020 kanssa monipuolinen, on-demand virtuaalinen tapahtumasarja kiinteistöjen ammattilaisia juhlimaan rohkeutta vastoinkäymisillä. Mukana eri istuntoja alkuun kiinteistöjen vaikuttajia LGBT + yhteisön koko kesäkuun, asianajo tekee interaktiivinen ”True Colors” virtual Pride paraati kesäkuussa 30.

”Pride Kuukausi on enemmän kuin mahdollisuus juhlia; se on mahdollisuus muutokseen ja aika voimme pohtia historiaa HlBT liikkeen haasteita yhteisö vielä edessään ja kuinka pitkälle olemme tulleet”, sanoo Jeff Berger, perustaja, toimitusjohtaja NAGLREP. ”Vaikka on mahdotonta kopioida emotionaalista kokemusta kuulla miljoonia piristää pitkin Pride paraati reittejä, meidän tapahtuma valtuuttaa NAGLREP jäseniä vuorovaikutuksessa ystävien kanssa kiinteistöalalla, pitää hauskaa ja jakaa Pride ainutlaatuisella tavalla. Jatkamme esitellä, miksi tasa-arvolaki, joka lisäisi seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettiä Liittovaltion fair housing law, edistää ja suojelee tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta HlBTQ + kiinteistömarkkinoilla.

NAGLREP: n ”True Colors” Pride paraati ja sen tukevat tapahtumat ovat mahdollisia kautta yhteistyössä Realogy, jonka alan johtavat merkit olivat perustamassa jäseniä NAGLREP. Tapahtumat saavat myös edustusta kaikilta NAGLREP-kumppaneilta, mukaan lukien Realogyn tunnetut kiinteistömerkit, alan media- ja rahoituslaitokset.

NAGLREP: n julkinen Pride Month tapahtumia ovat:

4 kesäkuu – Top LGBT + Agent paneeli featuring on-demand LGBT + Agent paneeli niistä, jotka ovat ilmestyneet NAGLREP Top LGBT + Agent List kahden viime vuoden aikana, mukaan lukien Herman Chan Sotheby international Realty, Benjamin Leaskou better homes & gardens real estate, Mike Zinicola Keller Williams Realty, ja Julie Nelson eXp Realty. Ryhmä keskustelee johtaa sukupolven ja sitoutumista, tehokas käyttö tarinankerronta kiinteistöissä, kehittyvien liiketoimintamahdollisuuksia, vaikutus tajuton puolueellisuus ja tapoja teollisuus voi esitellä emotionaalisia ja taloudellisia etuja asunnon HlBT + yhteisö.
30 kesäkuu – ”True Colors” Pride Parade: Kicking pois NAGLREP: n Facebook-sivulla (www.facebook.com/NAGLREP) klo 1p.m. EST, tämä ensimmäinen virtuaalinen kokemus ominaisuus kommentteja kiinteistöalan ja LGBT + yhteisön johtajat ja ainutlaatuinen mahdollisuus alan sitoutua mielekkäitä viestejä koko päivän.
NAGLREP jälkisäädös kin ajelu jakso -lta faktinen luku tapahtuma erikoisartikkeli model after heidän Facebook hotellipoika, otsikolla luona ylin ammattiosasto LGBT+ hoitaa pari leaders ja agentti paneeli, käsittävä:

8 kesäkuu – NAGLREP Pride Around nation music city (Nashville)
10 kesäkuu – Denver luku esittelee RE-Fabulous: Suunnittele uudelleen Liiketoimintasuunnitelma menestykseen jälkeen 2020
16 kesäkuu – Luku johtajat juhlivat asunnonomistaminen Kuukausi
18 kesäkuu – NAGLREP Pride Around nation rakkaudella Chicagosta
”Kun pyritään lähentämään meitä tänä ennennäkemättömän aikana, on kunnia edustaa arvostettuja LGBT + kiinteistöalan ammattilaisia läpi tämän vuoden ainutlaatuinen Pride Month 2020 sarjan tapahtumia”, sanoo Sherry Chris, toimitusjohtaja Realogy Expansion Brands. ”Realogyn ja NAGLREP:n väistyessä jatkamme matkaa yhdessä tukemaan HR 1447:ää, joka muuttaa fair housing -lakia siten, että siihen sisällytetään LGBTQ+ suojattuina luokina. Kehuskelevat samaa uraauurtavaa henkeä, joka alun perin muodosti NAGRLEP, nämä tapahtumat tuodaan esiin tässä kuussa asianajo ja ajatus johtajuutta.

Realogy ja sen tunnettujen teollisuuden tuotemerkkejä kuten Better Homes and Gardens® Real Estate, CENTURY 21®, Coldwell Banker®, Corcoran®, ERA® ja Sotheby international Realty® ovat perustamassa kumppaneita NAGLREP, auttaa johtamaan teollisuuden kautta erilaisia sisäisiä ja ulkoisia pyrkimyksiä ajaa viestin tasa-arvo kiinteistöalalla. Sen ponnisteluja, Realogy on tunnustettu alkuun asuinkiinteistöjen yritys on ihmisoikeuskampanjan Corporate Equality Index ja Forbes ”Best Työnantajat monimuotoisuuden.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *