Miten Kiinteistöalan sijoittajien pitäisi tutkia paikallisia comps varten ARV

Sijoittajilla on oltava oikeudenmukaiset ja tarkat comps määrittää jälkeen korjaus arvo (ARV). Olet tekemisissä kaksi eri prosesseja täällä, jotka sulautuvat yhteen. Ensimmäinen on yhteenlaskettu kokonaishinta plus korjauskustannukset (älä unohda tilakustannukset). Tämä on pienin mitä olet sijoittanut talon korjauksen jälkeen. Voittotavoitteesi on kokonaissijoitus, joka on noin 70% ARV: stä.

Kaikki ARVs eivät ole samat
Luultavasti yksinkertaisin määritelmä ARV on mitä omaisuus voidaan myydä, kun vieroitus on valmis. Tämä ei tarkoita olettaen olettaen kokki laatu keittiö kolahtaa voittosi 20%, kun kohtalaisen hinnoiteltu ruostumattomasta teräksestä keittiö johtaa suurempaan kokonaisvoitto. Väärä vieroitus on nopein tapa syödä voittosi.

Jos et ole kokenut ja läheisesti perillä naapurustossa, sinun täytyy perusteellisesti tutkia comps ennen kuin määritetään, mitä rehab on paras tietyn omaisuuden. Haluat kaikki numerot linjassa ennen kuin ostat talon. Tietäen osto-ja rehab kustannukset etukäteen on, miten saavut suurin sallittu tarjous (MAO). Yksi nyrkkisääntö maksimoida voittoja on lisäämällä 20% arvioitu korjauskustannukset ja olettaen voit myydä alareunassa vertailukelpoisia naapurustossa.

Voit harkita useita ARV lausunnot
Jos sinulla on useita vieroitus- ja flip-projekteja vyösi alla, et tarvitse tätä artikkelia. Sinulla on lähes varmasti taitoja tehdä oman MLS tutkimusta. Jos tämä on ensimmäinen projektisi tai mokasit ARV:n viimeisessä projektissasi, sinun täytyy kaivaa syvemmälle.

Aloita tukkukauppiaastasi. Hyvä tukkuliike on tehnyt joitakin tai suurin osa tutkimuksen sinulle. Tämä on lähtökohta, mutta ota se jyvän suolaa. Jos tukkukauppias on istunut kaupassa vähintään kuukauden, hänen tietonsa ovat vanhentuneet. Ja tietenkin, tämä henkilö on puolueeta vinossa numerot hänen edukseen. Lisäksi hänellä ei ehkä ole nykyistä pulssia urakoitsijan ja materiaalikustannusten. Se on alku. Ei lopullinen vastaus.

Markkina-analyysi on arvokas. Jos sopimukseen liittyy kiinteistönvälittäjiä, on olemassa vertaileva markkina-analyysi (CMA). Jos pyydät ehdotettu listalle hinta talon aiot sijoittaa, varmista, että agentti ymmärtää sinun tulee tehdä korjauksia. Ole niin tarkka korjauksista kuin voit myös laatu materiaaleja, joita käytetään.

Maksa välittäjän hintalausunto ( BPO). Tämä on samanlainen KUIN CMA, mutta välittäjän olisi oltava riippumaton liiketoimesta. CMA todennäköisesti tulevat agentti mukana myynti omaisuutta. Koska välittäjä ei tee mitään myyntitapahtumasta, sinun on maksettava bpo:sta nimellinen maksu. BpOs tehdään joko ulko-tai sisätilojen arviointi. Haluat sisustus BPO, joka on paljon syvällisempää kuin katsomalla talon hillitä. Aivan kuten CMA, varmista välittäjä tekee BPO on täysin tietoinen siitä, mitä korjauksia ja parannuksia aiot tehdä. Välittäjät tekevät BPOs ovat usein yksi kokeneimmista alalla. Hänen mielipiteensä ARV pitäisi olla yksi luotettavimmista arvioinneista saat.

Maksa ennen arviointia ja sen jälkeen. Jälleen haluat pyytää ”sellaisenaan” ja ”sellaisenaan korjattu” arvoja. Tämä on lähes varmasti kallein arvio olet laatinut. Jos olet jo tyytyväinen muilta saamiasi numeroihin, päätät todennäköisesti ohittaa tämän numeron. Muista myös, että jos sinun tulee lainata pankkirahaa tai lopulta ostaja lainaa pankkirahaa, erillinen ja lisäarviointeja vaaditaan kunkin pankin mukana.

Jossain tässä yhdistelmässä sinulla saattaa olla tarkastaja mukana. Tarkastajat eivät yleensä ole päteviä antamaan vertailukelpoista analyysia. Kuitenkin ne ovat suuria resursseja kuin toinen joukko silmät olla varma, että et ole unohtanut mitään tarvitsee korjauksia.

Viime kädessä sinun täytyy ottaa kaikki nämä ARV lausunnot huomioon ennen saapumista oman proforma johtopäätös. Viimeinen askel ensimmäistä kertaa rehabbers on jakaa johtopäätöksesi ja taustanumerot mentori, kokeneemmat rehabbers, kiinteistönvälittäjät, jäsenet sijoitusklubi, ja muut, joiden mielestä luotat. Silti, se on sinun rahaa ja voittoa linjalla lopulta.

Mitä vinkkejä tarjoat sijoittajille tutkia comps arvs? Kommentoikaa alla. Myös viikoittain Kysy Brian sarake tyytyväinen kysymyksiin lukijat kaikki kokemus tasoilla asuinkiinteistöjen. Lähetä kysymyksesi, kyselysi tai artikkeliideasi sähköpostitse osoitteeseen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *