Mitä loppu vuokra moratoriumit ja tulevat häätöt voisi merkitä vuokranantajat, vuokralaiset, ja me kaikki

25. heinäkuuta liittovaltion häätöjen keskeyttäminen päättyi. On myös valtion ja paikallisten moratoriums eri lopetuspäivät. Siellä oli ainakin 25 osavaltiota, joissa oli lykkäyksiä. 600 dollaria viikossa työttömyysvakuutus päättyi heinäkuussa 31 kymmeniä miljoonia amerikkalaisia jäljellä ilman palkkaa. Kirjoittaminen seinälle ei voisi olla mitään selkeämpää, että jos jotain jyrkkää ei tapahdu pian, tulee olemaan tsunami häätöt, joka johtaa nopeasti piikki avoimia työpaikkoja.

Freddie ja Fannie eivät laajentaa moratorio foreclosures ja häätöt varten yhden perheen koteihin elokuuhun 31. Tämä sulkeminen moratorio koskee vain hallituksen tukema, yhden perheen kiinnitykset. Tämä määräaika on myös pian täällä. Lisäksi Fannie ja Freddie laajennus koskee alle 34% (2019 Us Census) yhden perheen vuokrat ja ei sisällä multipleksiä ja asuntojen vuokraus. Tämä tarkoittaa, että yli 66% vuokraajista on maksettava vuokransa elokuusta 1. Pian häätössä olevien vuokralaisten arvioidaan olevan 20–28 miljoonaa. Todellinen määrä todennäköisesti riippuu siitä, mitä tapahtuu sekä työttömyystrendi ja epäluotettava Yhdysvaltain kongressi COVID-19 taloudellista lainsäädäntöä.

Häätö tsunami on kauaskantoisia lonkerot
Vuokranantajat tuntevat jo taloudellisen onnettomuuden lakaistaan maan. Lisäksi, kun vuokramaksut pysähtyvät, niin myös kiinnitysmaksut, kiinteistöverot, hyödyllisyysmaksut sekä rakennusten ylläpito ja työntekijöiden palkat. Nykyään useimmat naapuruston myymälät vielä nähdä muutamia asiakkaita hajallaan, mutta se edelleen hupenevat, kun kerrostalot alkavat tyhjenemistä, koska häätöt.

Häätöt on paljon enemmän cssing seurauksia, jotka alkavat roskakoriin luotto tulokset. Nämä leviävät suurille yrityksille, kun autojen myynnillä ja kaikilla luottoriippuvailla markkinoilla on miljoonia vähemmän kuluttajia. Helppoja vastauksia ei ole, mutta mikä tärkeintä, mitään mielekkäitä toimia ei ole toteutettu. Ei välttää eikä edes vähentää suring asuntokatastrofi ja kauas jäykkemätön taloudellinen tuhoaminen, joka on jo tapahtumassa.

Mitä on tehtävä
Häätö moratorion ei koskaan ollut tarkoitus olla lopullinen vastaus. Moratoriot olivat vain väliaikainen vastaus estää miljoonia amerikkalaisia yhtäkkiä tulla kodittomiksi seurauksena vähintään 46 valtiota sulkeminen ei-välttämättömiä yrityksiä alkaa jo maaliskuussa. Vuokra ei ollut anteeksi, maksut vain lykättiin ilman suunnitelmaa, milloin tai miten viivästysmaksut olisi maksettava.

Loogisesti monet vuokranantajat, yritykset, ja useimmat ihmiset olettivat jonkinlaista vuokralainen apua olisi tai valtuuttama liittohallitus. Yhdysvaltain edustajainhuoneen HEROES Act, hyväksyttiin toukokuussa, olisi lupa 100 miljardia dollaria rahasto, mutta kuten me kaikki tiedämme, senaatti ei ole vielä ryhtynyt toimiin. Huhtikuun 7 kirjeen National Apartment Association ja National Multifamily Housing Council (edustaa yhteensä 80000 jäsentä) arvioi nykyisen tarvittavan rahoituksen 144 miljardia dollaria ja lisäksi 12 miljardia dollaria tarvitaan kuukausittain. Heidän ensisijaiset pyyntönsä ovat:

Jotkut valtiot, maakunnat, kaupungit ja voittoa tavoittelemattomat fit ovat aloittaneet lyhyen aikavälin vuokra-avustusohjelmia, mutta ei läheskään tarvittavalla tasolla. On olemassa useita ehdotuksia, joilla estetään kertakorvausten takaisinmaksun vaatiminen. On myös ehdotuksia takaisinmaksuajat ovat vähintään 6 kuukautta ja enintään 24 kuukautta.

Vuokra on maksettava. Kansallisesti, Yhdysvaltain Census tilastot osoittavat, että noin 22,7 miljoonaa kappaletta omistaa yksittäisiä sijoittajia. Monet, jos ei useimmat, näistä ovat äiti ja pop omistajat, jotka ovat velkaa kiinnitykset niiden vuokra-ominaisuuksia. Ihmiset, joilla on päivätyö ssä ensisijaisena tulonlähteenä. Vuokramaksut tekevät kiinnitys maksu ja nämä sijoittajat ovat enimmäkseen riippuen vuokratulot, kun he omistavat kiinteistöt suoraan niiden eläkkeelle vuotta.

Mitä Fannie Mae tekee tänään
29. kesäkuuta Fannie Mae ilmoitti päivitetyt suojaukset vuokraajille, joita COVID-19 vaikutti. Tämä sisälsi tuen usean perheen kiinteistöjen omistajille.

”Fannie Mae n valtuutettu merkintä ja huolto (DUS®) lainanantajat on siirretty päätös laajentaa nykyisiä kärsivällisyyttä usean perheen kiinteistöjen omistajille kolmella kuukaudella, yhteensä kärsivällisyyttä jopa kuusi kuukautta. Jos pidennys on pidennetty, kun vaatimukseton päättynyt lainanottaja voi saada enintään 24 kuukautta maksaa jääneet maksut takaisin.”

Ehdot ovat voimassa. Lainanottajien (vuokranantajien) ryhtyminen uuteen tai laajennettu kärsivällisyys on annettava nämä vuokralainen suojat:

Lyhyesti sanottuna, että on vuokra moratorio tilanne tänään. Ilman mielekästä ratkaisua, se ei vain vahingoittaa tulokset miljoonien vuokralaisten ja vuokranantajien, mutta se on myös ensisijainen polttoaineen lähde koko talous palaa alas.

Lisää kommenttisi.

Myös viikoittain Kysy Brian sarake tyytyväinen kysymyksiin lukijat kaikki kokemus tasoilla asuinkiinteistöjen. Lähetä kysymyksesi, kyselysi tai artikkeliideasi sähköpostitse [email protected]

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *