Matthews™ Lisää Phoenix Office ja palkata yli 100 agents eri puolilla maata

National Brokerage Firm Matthews Real Estate Investment Services™ laajenee keskellä PandemicMatthews Real Estate Investment Services™, maan nopeimmin kasvava liikekiinteistöyritys ilmoitti tänään, että se on avannut uuden toimiston Old Town Scottsdale. Toimisto sijaitsee 4110 N Scottsdale Rd. #100, Scottsdale, AZ. Suunnitelmat kehittää toimintaa Scottsdale, AZ aloitettiin tavoitteena kasvaa yrityksen läsnäolo lounaisosassa. Uusi toimisto, joka sisältää sekä toiminnan ja agentit on yrityksen 1™1.

Matthews™ Phoenix toimisto avattiin 1 kesäkuu ja toimii yrityksen kansallisen alustan toiminnan keskus. Chief Operating Officer, Duerk Brewer, valvoo toimistoa, kun taas alan veteraanit Steve Lowe ja Simon Assaf siirtyivät Scottsdale Chicagosta ja Costa Mesa vastaavasti johtaa myyntitiimit keskittyi Net Lease Retail, Ostoskeskukset, Asunnot, Industrial, Healthcare, Leasing, ja 1031 Exchanges.

”Matthews™ Operations Centerin avaaminen täällä Scottsdalessa tarjoaa meille pääsyn rikkaaseen lahjakkuuspooliin, kun jatkamme työntekijöiden palkkaamista tukemaan agenttejamme eri puolilla maata. Lisäksi, vaikka olemme jo päätökseen yli 100 liiketoimia Arizonassa, ottaa saappaat paikan päällä täällä myyntipuolella auttaa meitä nopeuttamaan liiketoimintaa paikallisilla ja alueellisilla markkinoilla sanoi chief Operating Officer Duerk Brewer. ”Toimiston avaaminen maailmanlaajuisen pandemian aikana aiheutti monia haasteita, kuten huonekalujen valmistajamme Michiganissa, joka käsittelee valtion valtuuttaman sulkemisen. Olemme kuitenkin tehneet tietoisen valinnan ajaa läpi näitä haittoja, ei anna niiden pysäyttää meitä, kun kyseessä on huonekalut, se tarkoitti päivä yksi aloitimme taitto tuolit.

Huolimatta ennennäkemättömästä tilanteesta, jonka COVID-19, Matthews™ ei ole vain jatkaa sen pre-COVID-19 suunnitelma avata uuden toimiston Phoenix markkinoilla 11 palkkaa, mutta myös laajentanut salesforce kansallisesti yhteensä 104 uusia agentteja ja harjoittelijoita eri puolilla maata. Kesän koulutusohjelma tarjoaa uusia agentteja ja harjoittelijoita kattava ohjelma kattaa koko kirjon liikekiinteistöjen välitys teollisuudelle kuten kiinteistöjen taloudellinen analyysi, myynti ja neuvottelutaitoja, ja Matthews™ järjestelmiä ja teknologiaa.

”Olen edelleen nähdä muiden liikekiinteistöjen välitys peers ilmoittaa lomautuksia, lomat, ja vähentää palveluja. Palkkaamme sen sijaan uusia agentteja ja olemme säilyttäneet koko henkilökuntamme, koska näemme nämä markkinat aikana, jolloin asiakkaamme tarvitsevat palveluitamme enemmän kuin koskaan.” sanoi puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Kyle Matthews. ”Heräämme aikaisin joka aamu, joten markkinat eivät määrittele meitä.”

Firma avasi toimiston Nashville, TN aiemmin tänä vuonna. Matthews™ jatkaa kansallista laajentumistaan suunnitelmilla kehittää edelleen yhtiön läsnäoloa Kaakkois-, Keskilännessä ja Lännessä yhtiön jatkuvan kasvun seuraavana vaiheena.

Tietoja Matthews REIS™Matthews Real Estate Investments Services™, maan nopeimmin kasvava liikekiinteistöjen välitysyritys, omistaa tunnustusta alan johtava investointien myynti ja leasing. Pääkonttori sijaitsee El Segundo, CA, ja strategisesti sijoitettu yli 200 agenttia ja 50 tukihenkilöstöä 10 toimistoa eri puolilla Yhdysvaltoja, Matthews™ edelleen keskittyä laajentamiseen uusille markkinoille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *