Kiinteistövälitys Management Vinkkejä vuokranantajat

Olitpa kokenut kiinteistöalan ammattilainen, tai uusi alalla, onko käytät vuokra ensisijainen tulomuoto, tai yksinkertaisesti passiivinen tulovirta, omaisuuden hallinta on vakava liiketoiminta ja olisi käsiteltävä sellaisenaan. Voi kuitenkin olla vaikeaa aloittaa – varsinkin kun sinulla ei ole selkeää suuntaa siihen, minne mennä tai miten aloittaa. On monia asioita harkitsemaan, kun alkaa vuokranantaja, sijainnista kiinteistön olet vuokrata pois, onko se riittävän hyvässä kunnossa vuokrata.
Jos asut Pacific Northwest, se on hyvä idea tutkia omaisuuden hallinta Portland Oregonensissa ennen laskemisesta omaisuutesi vuokralle.

Tässä on 10 keskeistä omaisuudenhoitovinkkejä vuokranantajat.

Ammattitaito
Ei ole väliä kuka olet, kuinka suuri yrityksesi on, tai missä olet sijaitsee, on erittäin tärkeää säilyttää kiinteistön olet vuokrata, ja luoda viranomaisen alusta vuokrasopimuksen. Kertomalla vuokralaiset tietävät, että sinut otetaan vakavasti vuokranantajana, estät heitä kävelemästä ylitsesi ja halveksimasta omaisuuttasi. Muista, jos annat sen, kun se epäilemättä tapahtuu uudelleen.

Säilytä yksityiskohtaiset digitaaliset tietueet
Tiedot ovat erittäin tärkeitä, varsinkin kun olet vuokranantaja, mutta niiden yksityiskohtaisuus voi tehdä kaikki ero. Et esimerkiksi halua etsiä tietueitasi tietystä, kuten ylläpitokuitista tai viestinnästä vuokraajan kanssa, ja huomaat vain, että tietueet ovat epämääräisiä tai puuttuvia.

Samoin, jos sinun täytyy mennä oikeuteen yli kysymys, johon vuokralainen, sinun kannattaa varmistaa, että tiedot ovat mahdollisimman yksityiskohtaisia, koska tämä lisää todennäköisyyttä tulla ulos päälle. Digitaaliset tietueet ovat paljon helpompi käsitellä kuin fyysinen kasoittain paperia lajitella ja arkistoida.

Käytä Internetiä
Nykyisessä yhteiskunnassa internetiä käytetään lukuisiin tehtäviin markkinoinnista yrityksen hallintaan. Näin ollen on parempi kasvaa kertaa kuin työtä heitä vastaan. Mainosten luominen käytettävissä oleville kiinteistöille, vuokralaisten löytäminen verkosta ja parhaiden huoltoyritysten tutkiminen ovat vain muutamia tapoja, joilla vuokranantajat voivat käyttää internetiä. Ne ovat myös hyvä tapa nostaa altistumista oman omaisuuden ja tavoittaa useita eri markkinoilla ja yleisöä, koska paljon enemmän yksilöitä käyttää Internetiä näinä päivinä löytää asuntoja tai taloja vuokrattavana.

Sikäli kuin hyödyntämällä Internetiä löytää parhaat huoltoyritykset, se on melkein kuin digitaalinen puhelinluettelo. Löydät tietoja, kuten toiminimet, puhelinnumerot, aukioloajat, sivustot ja osoitteet verkossa, mikä lopulta tekee elämästä hieman helpompaa.

Lisäksi käyttämällä omaisuuden hallinta tai kirjanpito-ohjelmisto voisi myös olla syytä tutkia sellaisia tehtäviä kuin online vuokramaksut, kommunikoida vuokralaisten kanssa, ja lajittelu kautta korjauspyyntöjä, rajoittaa paperin, joka virtaa toimiston tai postilaatikon.

Perusteelliset vuokralaisen näytökset
Mikä on tärkein osa kiinteistön vuokraamista? Vuokralaisten! On tärkeää varmistaa, että vuokralaisen näytökset ovat mahdollisimman perusteellisia, jotta voit lajitella ihanteelliset vuokralaiset epäluotettaviksi. Parhaat vuokralaiset ovat henkilöitä, jotka voivat maksaa ajoissa, huolehtia kiinteistöstä, eikä heillä ole rikostautaa.

Jotkut vuokranantajat menevät niin pitkälle kuin tarkistaa luottoraportit saada käsityksen siitä, miten vastuullinen tuleva vuokralainen on talouden kanssa, ja onko negatiivisia merkkejä niiden raportti. Tämä ei ole aina luotettava indikaattori, mutta se voi olla valaiseva. Perusteellinen vuokralainen seulonta voi myös mahdollisesti kita pois henkilöitä, jotka eivät ole oikea sovi perustuu häätö historia, alhaiset tulot, tai omistaa lemmikki, jos et salli lemmikkien ominaisuuksia.

Noudata lakeja
Tämän pitäisi olla ilmeinen, mutta ollakseen turvallinen, se on aina hyvä virkistää muistia oikeudenmukainen asunto lakeja oman valtion. Jos tämä on täysin uusi sinulle, niin on olemassa resursseja, kuten karttoja verkossa, kiitos American Apartment Owners Association, joka voi opastaa sinua oikeaan suuntaan. Se on niin yksinkertaista kuin löytää oman valtion kartalla ja lukea kaikki lait sinun pitäisi tietää ennen vuokraamista omaisuutta. Jos sinulla on erityisiä oikeudellisia kysymyksiä, se voi olla viisasta puhua kiinteistön asianajaja, varmistaa, että teet oikein ja ovat hyvin varustettu käsittelemään vuokra kysymyksiä, jotka syntyvät. Kukaan ei halua jäädä kiinni hankala oikeudellinen tilanne, koska he unohdetaan jotain.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *