Kiinteistömarkkinointi kehittyy drive-thrus- ja virtuaalisten lanseeraustapahtumien myötä

Broker happy hours and similar launch events for commercial and residential development projects are being replaced by virtual launches and drive-thru events in response to the coronavirus pandemic.

Raportti Real Deal sanoo, että kehittäjät Codina Partners, USAA Real Estate, ja Fairchild Partners keksi uuden tavan edistää uusimpia hankkeita, järjestää asuntovaunun kiertue uuden teollisen kehityksen he tekivät yhteistyötä. Tapahtumaan osallistui noin 50 välittäjää, joista yksikään ei astunut auton ulkopuolelle. Ajatus sai innoituksensa lasten syntymäpäiväjuhlien autoparaateja, kehittäjät sanoivat.

Välittäjät olivat tervetulleita autoihinsa Beacon Logistics Park Miamin alueella. Heille annettiin merkkipussi, jossa oli suuri pullo käsien puhdistusainetta ja kertakäyttömaski sisällä. Kun sisällä varastossa, auton pysähtyy ohjattiin merkkejä ja julisteita. Drive-thru kokemus omaisuuden antoi Codina Partners ja USAA mahdollisuus keuliminen valmiin kehityksen mahdollisille välittäjille.

Tietenkään kaikki kehitys ei sovellu drive-thru showcase. Tässä mielessä, uusi Monaco Yacht Club & Residences kehitystä Miami Beach sijaan valitsi ”maailmanlaajuinen virtuaalinen myynti galleria”. Tämä merkitsi kehittäjä luoda ”e-blast video” ja virtuaalinen käynnistää markkinoille ylellisyyttä huoneisto yksiköitä. Video tallennettiin useilla kielillä ja lähetettiin yleisöille useissa maissa.

Hankkeen kehittäjä Optimum Asset Management USA oli ensin suunnitellut isännöidä live käynnistää tapahtuman herättää kiinnostusta asunnot. Mutta nousu korontaisuuksissa Floridassa, se oli pakko luopua näistä suunnitelmista. Sen sijaan se isännöi useita virtuaalisia tapahtumia kesän aikana.

Se ei tarkoita, että ajatus avoimesta talosta on täysin tehty ja pölytetty. Tänä vuonna satoja kiinteistöalan ammattilaisia ympäri Yhdysvaltoja ovat käyttäneet alustoja, kuten Zoom isäntä avoimia taloja sekä välittäjät ja yksittäiset asiakkaat keuliminen niiden ominaisuuksia.

”Maailma on muuttunut”, Louise Sunshine, strateginen neuvonantaja Fort Partners, joka isännöi virtuaalisia tapahtumia Four Seasons-merkkinen kehitys Floridassa, kertoi Real Deal. ”Markkinointi ja myynti ovat digitaaliset.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *