Keski Washington sulautuminen luo Better Homes ja Gardens Real Estate Gary Mann Realty

Better Homes and Gardens Real Estate LLC ilmoitti tänään, että Gary Mann Real Estate ja Team Up Real Estate Moses Lake, Wash., ovat sulautuneet ja sidoksissa BHGRE® tuotemerkin tulla Better Homes ja Gardens Real Estate Gary Mann Realty. Yhdistetty yritys nauttii nyt 20% markkinaosuus Columbia Basin Keski Washington.

Jason Hall omisti molemmat alkuperäiset yritykset, jotka jakoivat markkinointia, koulutusta ja back end toimintaa. Gary Mann Real Estate perustettiin vuonna 1983 Gary Mann, joka myöhemmin lisäsi Dan Eilers ja Hall omistus joukkue. He ostivat Team Up Real Estaten vuonna 2011.

Hall pysyy toimitusjohtaja välittäjä / omistaja yhdistetyn yrityksen. Mann ja Eilers pysyvät ja avustavat operaatioissa. Yhdistetty yhtiö teki yli 125 miljoonaa dollaria myyntimäärä vuonna 2019 pois yli 550 liiketoimen puolella, jotta suurin yhden yrityksen markkinaosuus alueella.

Moses Lake on kasvava, maaseudun yhteisö lähes 40000 vahva maatalousteollisuus, joka istuu lähes puolivälissä Seattlen ja Spokane. Sen Port of Moses Lake istuu entisen Larson Air Force Base ja asuu yli 60 yritystä, mukaan lukien toiminta Yahoo, Dell, Microsoft, Boeing ja Mitsubishi, jotka hyötyvät kansakunnan edullisin energiantoimitus. Satamaan kuuluu myös Grant Countyn kansainvälinen lentokenttä, joka on avaruussukkulalle laskeutumispaikka.

Tiedot:

Better Homes and Gardens Real Estate Gary Mann Realty on neljäs BHGRE franchising Washington State ja ensimmäinen Keski Washington.
Toisen sukupolven kiinteistönvälittäjä, Jason Hall sai kiinteistölisenssin 18-vuotiaana ja on ollut alalla 30 vuotta. Better Homes and Gardens Real Estate Gary Mann Realty on 30 agenttia ja Hall odottaa jatkuvaa kasvua.
Moses Lake mediaani kotiin hinta on noin 225.000 dollaria mukaan Northwest MLS, joka on dramaattisesti pienempi kuin kansallinen merkki 284600 dollaria National Association of Realtors® raportit. Hall huomautti, että noin 225.000 dollaria voi ostaa 1500 neliön jalka kotiin 3 makuuhuonetta, 2 kylpyammeet ja 2-auto autotalli. 4000 neliön jalka ylellisyyttä kotiin voi ostaa noin 750.000 dollaria, noin puolet siitä, mitä tällainen koti maksaisi Seattlen alueella.
”Building Hyvinvointi” suunnitelma Grant County Economic Development Council on johtanut 500 miljoonaa dollaria nykyisten rakennushankkeiden, kuten uusi sairaala ja 20000 neliön jalka LDS Temple.
Better Homes and Gardens Real Estate Gary Mann Realty jatkaa tukea yhteisöä myös sen käynnissä olevia toimia alueen kauppakamari, Boys & Girls Club, Grant County 4-H, Habitat for Humanity, New Hope ja paikallinen koulujärjestelmä.
Lainausmerkkejä:

”Jason on kokenut useita kiinteistöjen välitys malleja ja hän heti tunnustettu, miten BHGRE brändi, erityisesti palkittu oppimisalusta Be Better University®, olisi dramaattinen vaikutus hänen kasvustrategiaansa. Hän ymmärsi myös, että hänen markkinansa on räätälöity elämäntapaan keskittyvään lähestymistapaamme, joka sitoo asunnon ostajia ennen kiinteistökauppaa, sen aikana ja sen jälkeen. Brändimme tunnustaminen auttaa myös Jason ja Better Homes and Gardens Real Estate Gary Mann Realty agentti joukkue kaapata out-of-market liiketoimintaa ja parantaa niiden läsnäoloa entisestään Columbia Basin.

Sherry Chris, toimitusjohtaja, Better Homes and Gardens® Real Estate

”Työkalut, ohjelmat ja resurssit Better Homes and Garden Real Estate tarjoaa on kriittinen tuottavuuden lisäämiseksi meidän tekijöille ja auttaa heitä rakentamaan menestyviä yrityksiä. Meidät vedettiin myös BHGRE-brändiin, koska sillä on automaattinen nimien tunnistaminen ja se sopii arvoihimme, joissa koti- ja perheasia on niin suuri. Moses Lake on kasvanut dramaattisesti, emmekä ole enää vain välilasku. Meillä on edelleen ihmisiä siirtymään tänne länsipuolella valtion päästä pois väkijoukkoja Seattlen, sekä kalifornialaisten.”

Jason Hall, Broker / Omistaja, Paremmat asunnot ja Puutarhat Real Estate Gary Mann Realty

Tietoja Better Homes ja Gardens Real Estate LLCParempi Homes ja Gardens Real Estate LLC on dynaaminen kiinteistömerkki, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluja välittäjät, myynti osakkuusyritysten ja kodin ostajille ja myyjille. Käyttämällä innovatiivista teknologiaa, kehittyneitä liiketoimintajärjestelmiä ja laaja valitus elämäntapa brändi, Better Homes ja Gardens Real Estate LLC ilmentää tulevaisuutta kiinteistöteollisuuden ja edelleen perustuu perinne kotiin. Better Homes and Gardens Real Estate LLC on tytäryhtiö Realogy Holdings Corp. (NYSE:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *