Jos myyt talosi tai vuokrata sen?

Jos olet asunnonomistaja, joka harkitsee muuttoa uudelle alueelle tai on yksinkertaisesti outgrown nykyinen talo, sinulla on suuri päätös tehdä: sinun pitäisi myydä talon tai vuokrata sen pois? Jokaisella vaihtoehdolla on erilaisia etuja sekä haittoja. Tehdä päätös, joka on oikea sinulle, huolellisesti harkita myönteisiä ja kielteisiä näkökohtia sekä myynti ja vuokraus. Jatka lukemista saadaksesi selvyyttä siitä, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten.

Edut myydä kotiisi
Mahdollisuudet tehdä paljon rahaa – Jos arvo kodin on kasvanut, tai markkinat ovat hyvässä kunnossa, myynti kodin avulla voit saada paljon ja tehdä paljon rahaa myyntiin. Rahat voidaan sitten käyttää käsirahana seuraavassa kodissasi.
Vähemmän stressiä – Vaikka prosessi todella myydä kotiisi voi olla hieman stressaavaa, kun myynti on suljettu, että stressi sulaa pois. Sinulla ei ole taakkaa ottaa mitään viipyvä vastuu, jotka tulevat omistaa kaksi asuntoa ja vuokrata omaisuutta.
Haittoja myydä kotiisi
Ei ole paluuta – Vuokraamalla ulos kotiin, sinulla on vielä mahdollisuus myydä sitä tulevaisuudessa. Kuitenkin, jos myyt kotisi, sinun vaihtoehtoja vuokrata poistetaan, jos päädyt muuttamaan mieltäsi. Lisäksi, jos päätät, että haluat siirtyä takaisin alueelle, sinun täytyy käydä läpi prosessi ostaa kotiin uudestaan.
Edut vuokrata kotiisi
Ansaita lisätuloja / pääomaa – Ehkä ilmeisin etu vuokrata ulos kotiin on, että voit lisätä ylimääräistä kuukausittaista tulovirtaa. Että lisätulot voisivat jopa auttaa maksamaan pois kiinnitys ja ansaita oman pääoman eri omaisuutta.
Mahdollisuus odottaa ihanteellinen markkinoilla – Jos markkinat eivät ole optimaalisessa paikassa, kun olet valmis muuttamaan pois, vuokraus on hyvä vaihtoehto. Vuokraamalla ulos kotiisi, voit bide aikaa, kunnes markkinat paranevat ja sitten myydä sen edullisempi paljon.
Haittoja vuokrata kotiisi
Enemmän vastuuta – Kun vuokraat kotiisi, otat enemmän vastuuta kuin olisit vain myymällä sitä. Vuokranantajana sinulla on monia velvollisuuksia, joita et ehkä ole koskaan ennen kokenut. Ellet ole valmis ottamaan enemmän työtä, myydä kotiisi tai sijoittaa palveluihin kiinteistönhallintayhtiö on luultavasti parhaita vaihtoehtoja.
Pitkä lista mahdollisista kuluista – Vaikka voit varmasti tehdä rahaa vuokraamalla ulos kotiin, on myös useita kuluja, että saatat joutua prosessissa. Yleisiä kuluja, että vuokranantajat kohtaavat ovat vuokranantaja vakuutus, korjaukset ja vaihdot, ylläpitokustannukset, omaisuudenhoitomaksut, ja kiinteistöverot. Harkitse tällaisia kuluja määritettäessä, jos vuokraus on todella tuottoisin vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *