Hospitality Vinkkejä onnistuneesti vuokraus Out Your Beach House

Tee kotisi kutsuminen
Haluat kestäviä, tukevia huonekaluja, mutta se ei tarkoita, että kotisi tarvitsee näyttää college asuntolan huone. Tuo ulkopuolella ja käyttää rantaa väripaletti kun koristelu kotiisi. Käytä simpukankuoria edullisena, temaattisena sisustuksena.

Ajattele pieniä asioita
Jätä jääkaappi täynnä pullotettua vettä, hedelmäjuomia ja soodaa toivottaaksesi janoiset vieraasi tervetulleiksi. Ottaa kori paikallisia herkkuja on mukava hoitoon samoin. Matkakokoiset kylpytuotteet säästävät vieraita löytämästä huumekauppaa, kun he tajuavat unohtaneensa hammastahnansa klo 23.00. Pienet pullot tuoksuvia voiteita, shampoot ja saippuat paikalliselta myyjältä tekevät vieraat lisäävät mukavan kosketuksen. Varmista, että kylpyhuoneessa on runsaasti pyyhkeitä.

Pakattu ja valmiina
Sillä ei ole väliä, jos omistat rantatalon tai merenrantahuoneiston, voit ajatella asioita, joita vieraat tarvitsevat, mutta saatat unohtaa. Jätä ranta kärry täynnä pyyhkeitä, leluja ja aurinkovoidetta, joten kaikki vieraat täytyy tehdä on löytää uimapuvut ennen lyömällä rannalla. Jätä kartta ja kuljetus vaihtoehtoja sekä kuumia vinkkejä siitä, mistä löytää paras ranta välipaloja.

Jokaiselle jotakin
Saattaa olla, että vieraasi ovat tyytyväisiä pari tuntia päivässä rannalla. Jätä esitteitä paikallisille nähtävyyksille ja ravintoloille, jotta heidän on helppo suunnitella lomansa päivänä.

Tee siitä helppoa
Hätänumerot ovat helposti saatavilla. Käyttämällä kirkasta paperia avulla vieraat voivat nähdä luettelon heti, joten jos virta sammuu tai wc tukkii he tietävät, kuka soittaa. Muista sisällyttää numerot paikallisia apuohjelmia, ja isännöitsijä – joka vain voi olla sinä.

Suunnittele sateinen päivä
Varmista, että vieraat pääsevät helposti lautapelejä, palapelit, ja muutamia leluja lapsille niinä päivinä, jolloin aurinko on liian kuuma, tai taivas liian märkä päästä rannalle. Suunnittele perheystävällisiä pelejä sekä pelejä vanhemmalle yleisölle.

Kirjaston luominen
Pidä erilaisia paperbacks suosittuja kirjailijoita, että vieraat voivat lukea, ja jopa ottaa mukaan ratsastaa kotiin. Monet ihmiset mielellään lukea ranta lukee takana vastineeksi. Älä unohda lapsia. On erilaisia kirjoja eri-ikäisille lapsille. Kirjastokirjan myynti ja jälleenmyynti kaupat auttavat sinua varastoida vähän kustannuksia.

Älä unohda Wifi
Niin ihana kuin näytön vapaa loma kuulostaa, se ei ole käytännöllistä. Varmista, että jätät tiedot yhteyden Wifi sekä ohjeet käyttää kaukosäätimet televisio, äänijärjestelmä, ja muut elektroniset viihde sinulla voi olla.

Nämä yksinkertaiset asiat menevät pitkälle kohti pitää vieraasi onnellinen, ja vuokra täynnä. Loppujen lopuksi mikään ei voita suusanallisesti mainontaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *