Google estää kohdennetut mainokset postinumeroiden ja demografisten tietojen perusteella

Uusien politiikkojen tarkoituksena on estää asumisen syrjintä, Google sanoi. Ne laajentavat olemassa olevia käytäntöjä, jotka estävät mainostajia kohdentamasta mainoksia esimerkiksi ihmisten sukupuolen, iän, vanhempien ja siviilisäädyn perusteella.

”Pyrimme edelleen asettamaan käytäntöjä, jotka parantavat käyttäjien osallisuutta ja käyttöoikeuksia”, yhtiö totesi ilmoituksessaan.

Google sanoi, että se teki tiivistä yhteistyötä Yhdysvaltain asunto- ja kaupunkikehitysministeriön kanssa luodakseen uusia politiikkoja. Yhtiön siirto seuraa samanlaista päätöstä Facebook, joka viime vuonna tehnyt useita muutoksia sen mainosalustan jälkeen syytetään mahdollistaa asuntosyrjinnän sen kohdennettuja mainostyökaluja.

”Osana ponnistelujamme annamme asuntomainostajalle lisätietoja reilusta asumisesta, jotta he voivat toimia tavalla, joka tukee asuntomahdollisuuksien saatavuutta”, sanoi Googlen tuotehallinnan, mainosten tietosuojan ja turvallisuuden varapuheenjohtaja Scott Spencer blogikirjoituksessa” ”Jatkamme myös yhteistyötä HUD:n, kansalaisoikeuksien ja asumisen asiantuntijoiden kanssa sekä laajemman mainosalan kanssa, jotta voimme käsitellä syrjintää mainosten kohdentamisessa.

Google sanoi, että se aikoo ottaa käyttöön uusia käytäntöjä Yhdysvalloissa ja Kanadassa mahdollisimman pian, vaikka se sanoi muuttuvat olosuhteet coronavirus pandemian ja liiketoiminnan jatkuvuutta kysymyksiä tehdä tarkka aikajana vaikea noudattaa.

”Aiomme antaa mainostajille enemmän tietoa siitä, miten nämä muutokset voivat vaikuttaa niihin lähiviikkoina”, Google sanoi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *