Go-To Asiantuntijat: Brass Tacks markkinoinnin Tracy McLaughlin

Coronavirus pandemia on asettanut maailman korvaansa. Kukaan henkilö tai yritys ei ole vahingoittumaton nyt, vähiten kaikista kiinteistöalan ammattilaisia ja ostajia ja myyjiä he edustavat. Jos koskaan oli aika innovoivia ajattelua ja markkinointia, tänään on, että aika. Kaikki tämä mielessä, olin iloinen mahdollisuus yhteyden San Francisco kiinteistöjen ikoni Tracy McLaughlin viime viikolla. I-KIRJAIN esiintyä, tokko kuka tahansa has by sisältä jäljittää model after post-COVID kiinteistö markkinointi, sen’ Tracy.

Tietoja: Tracy McLaughlin
Lyhyen johdannon, Tracy McLaughlin on San Francisco Bay alueen alkuun tuottaa agentti 14 peräkkäistä vuotta. Hän on myös sijoittunut top 20 Yhdysvalloissa yli 2,5 miljardia dollaria arvosta asuin kiinteistöjen myynti kuin tätä kirjoitettaessa. Hän on myös kirjoittanut bestseller ”Real Estate Rescue”, miten maksimoida kodin arvo. Hänen luettelo palkintoja ja huomionosoituksia on laaja, mutta hänen markkinointi taju ja hänen suunnittelu / rakentaminen acumen näyttävät minusta kriittisiä avaimia hänen menestykseensä.

Q & A
Olemme käsitelleet pre-suunnittelu, mainokset, markkinointi, ja erityisesti valta valokuvauksen monta kertaa Realty Biz News, mutta viime viikolla guru kuvia, strategia, ja hillitä valitus sementoitu nämä puolia myynnin paremmin kuin koskaan voisi. Tässä on Tracyn ota ja vinkkejä.

RealtyBiz: Koska yksi Amerikan menestyneimmistä kiinteistönvälittäjät, miksi luulet jotkut virastot eivät ”saada sitä”, jossa ROI ja omaisuuden markkinointi ovat huolissaan?

Tracy McLaughlin: Uskon, että jotkut virastot kokevat, että valokuvia, videoita jne ovat kaikki ”yleinen markkinointi”. Kuitenkin todellisuus on, että investoimalla paras valokuvaaja ja videokuvaaja on ehdoton avain superior markkinointi. Valokuva voi joko parantaa kodin arvoa tai itse devalvoida sen. Kuvat täytyy tehdä huonetta näyttää mahdollisimman suuri ja ammuttiin tarkka oikea kulmat esitellä kotiin sen parhaassa valossa. Videot on myös tehtävä fiksua musiikkia ja nopea editointi nykypäivän kuluttajille. Valokuvien ja videosisällön tason nostaminen vaikuttaa ehdottomasti kodin myyntiin.

RealtyBiz: Hyvin harvat aineet olemme profiloitu viime vuosina näyttävät ymmärtävän merkitystä valokuvauksen mainonnan ja markkinoinnin kampanjointia. Johtuuko tämä siitä, että jotkut eivät vain ole kuvakeskeinen heidän ajattelunsa? Vai onko riittämätön valokuvaus tehtävä talousarvion? Voitko antaa meille muutamia valokuvaus vinkkejä kokemuksesi?

Tracy McLaughlin: Parhaat kuvat tekevät jokaisesta huoneesta mahdollisimman suuren. Kuvat ei pitäisi leikata huonekalut kahtia tai ei sisällä koko huonekalut ryhmittely. Paras markkinointi on ”rahaa ammuttu” edessä talon, joka tekee siitä näyttää mahdollisimman suuri. Antennit ovat myös erittäin tärkeitä suhteessa esittelee ympäristön ympäri omaisuutta.

RealtyBiz: Suuri osa myynnin menestys näyttää tulevan ennakko-listalle suunnittelu ja suunnittelu. Voitko tarjota joitakin yksinkertaisia neuvoja virastojen tai jopa myyjien tällä alalla?

Tracy McLaughlin: Tämä on yksi kriittisimmistä osista ansaita rahaa, mikä on todennäköisesti suurin voimavara. Maali, matto, maisema prep, ja yksinkertainen pinta muuttuu, kuten työtasot, turhamaisuus, ja lattia voi kirjaimellisesti peli muuttaa lopullinen myynti hinta. Pre-listalle prep ja suunnittelu emme tarjoa viisi-kymmenen dollarin tuotto jokaisen dollarin sijoitettu.

RealtyBiz: Koska tuhoisat vaikutukset coronavirus pandemia, mitä neuvoja voit antaa tekijöille ja myyjille maksimoida niiden markkinoinnin ponnisteluja?

Tracy McLaughlin: Videot, facetime walkthroughs käyttäen pohjapiirros grafiikka (yritys, joka näyttää pohjapiirroksen värikoodattu muodossa) ja suuri, hyvin täydellinen kuvia, jotka esittelevät jokaisen sisä-ja ulkotilojen, ovat kaikki olennainen osa markkinointia tänään. Nämä ovat kaikki erittäin tehokkaita ja estävät ajan tuhlaamisen kvalifioimattomien tai ei vakavien ostajien kanssa.

The Takeaway
Vuonna 2006 Tracy McLaughlin perusti Morgan Lane, erittäin onnistunut boutique välitys Marin County, Kalifornia. Sitten vuonna 2009 hän ja Mark McLaughlin ostiVat Pacific Union Internationalin, jonka he jatkoivat rakentaakseen Yhdysvaltojen viidenneksi suurimmaksi välitysmeklariksi. Myynnin jälkeen Pacific Union, Tracy rekrytoi Virasto, täyden palvelun, ylellisyyttä kiinteistöjen välitys ja elämäntapa yritys yli 500 agenttia toimistoissa kaikkialla Yhdysvalloissa, Meksikossa, Kanadassa ja Karibialla. Nyt asiaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *