Essential Open House Vinkkejä Myyjät

Avoimet talot ovat tärkeä askel myyntiprosessissa. Ihmiset haluavat nähdä, mitä markkinoilla on ja vertailla paikkasi muihin, jotka ovat myyntiin. Siksi sinun täytyy tehdä kaikkesi varmistaaksesi, että tapahtuma sammuu ongelmitta. Seuraa näitä keskeisiä avoimen talon vinkkejä myyjille varmistaa, että kaikki menee sujuvasti.

Ole joustava
COVID-19 on muuttanut elämää kuin me sen tunnemme. Tämä kriisi on vaikuttanut merkittävästi kiinteistöteollisuuteen. Myyjien on oltava joustavia, kun on kyse talojen avaamisesta juuri nyt. Ensinnäkin myyjien pitäisi olla avoimia virtuaalikierroksille. Tämän vaihtoehdon avulla ihmiset voivat nähdä paikan mukavasti koteihinsa. Jos edustaja ehdottaa tätä vaihtoehtoa, myyjien on pidettävä avoimin mielin. Luota siihen, että kiinteistönvälittäjäsi on kiinnostunut mielistä ja tietää, mitä he tekevät.

Puhdas
Jos heität henkilökohtaisen avoimen talon, varmista, että paikka on tahraton. Kukaan ei voi kuvitella asuvansa talossa, joka on täynnä sotkua. Joten, ole kiltti, pese kaikki ylhäältä alas. Pese pohjalevyt ja seinät niin, että kaikki näyttää tuoreelta. Myös vanhempien on pantava pois lastensa lelut, joten ostajat eivät ole hukkua. Jos sinulla ei ole aikaa puhdistaa talosi ysi, palkata ammatillinen siivouspalvelu ennen tapahtumaa. Pyydä työntekijöitä käyttämään naamioita ja harjoittelemaan sosiaalista etäännymistä kotonasi. Puhdistus menee pitkälle mahdollisten ostajien kanssa.

Tehdä kaikkensa jonkun hyväksi
Myyjien on varauduttava ostajille, kun he isännöivät avointa taloa. Mene ylimääräinen maili varmista, että tämä on kokemus ihmiset eivät pian unohda. Paista tumma suklaakakku vaniljapapu suolattu karamelli tehdä talon haju hämmästyttävä. Älä unohda tarjota ihmisille siivu, kun he tulevat huoneeseen. Harkitse samppanjan kaatamista ja lasien jättämistä ovelle, jotta ihmiset voivat siemailla, kun he kävelevät läpi. Ostajat arvostavat näitä koskettaa ja kiertue erottuu heidän mielessään.

Levitä sanaa
Myyjien ja niiden edustajien tulisi markkinoida avointa taloa mahdollisimman paljon. Myyjät voivat levittää sanaa sosiaalisen median avulla. Kysy ystäviltäsi, tuntevatko he ketään, joka etsii uutta kotia. Agenttien pitäisi käyttää alustoja, joista muut eivät pääse käsiksi. Agentit voivat ottaa yhteyttä muihin alan ammattilaisiin ja nähdä, onko heillä asiakkaita, jotka saattavat olla kiinnostuneita paikasta. Kiinteistönvälittäjät voivat myös lähettää tapahtuman alan erityisillä foorumeilla.

Seuraa näitä keskeisiä avoimen talon vinkkejä myyjille, jotta tapahtuma menestys. Vaikka maailma näyttää erilaiselta juuri nyt, myyjien on silti pyrittävä tekemään paikkansa näyttää hyvältä. Varmista, että jokainen kävijä käyttää naamiota osallistuessaan tapahtumaan ja harjoittaa sosiaalista etääntymistä. Jos noudatat tätä neuvoa, saat epäilemättä korkea hinta tarjous kotiisi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *