ERA Real Estate vahvistaa kotiomistus maahanmuuttajien kanssa kuuluminen Kansakuntien Realty

ERA® Real Estate, maailmanlaajuinen franchising johtaja sisällä Realogy perheen yritysten, ilmoitti tänään kuulumisesta Nations Realty Seatac, Washington. Perustettu välittäjä / omistaja Kennedy Akinlosotu vuonna 1998, yritys toimii nyt liiketoimintaa ERA Nations Realty.

Boutique virasto, jonka painopiste auttaa maahanmuuttajia saavuttamaan unelma asunnonomistamiseen, yritys ylpeilee sidoksissa myynti kumppanit viidestä maasta, kuten Nigeria, Kenia, Kongo, Portugali ja Yhdysvallat.

Akinlosotu aikoo hyödyntää hänen kuulumista ERA rekrytoida agentteja muista maista edelleen tukea yhtiön tehtävä, joka on innoittamana hänen omia henkilökohtaisia kokemuksia kansainvälinen opiskelija. Valmistumisen jälkeen University of Nevada, yliopiston professori kannusti Akinlosotu ostaa oman kodin vuonna 1987 ja auttoi häntä navigoimaan prosessi, joka Akinlosotu piti haastavaa. Saatuaan hänen MBA markkinoinnin ja rahoituksen, hän päätti jatkaa uraa kiinteistöjen auttaa muita kuin hän tulee asunnon.

Akinlosotu on havainnut tarpeen ensimmäistä kertaa asunnonostaja koulutusta hänen kohdemarkkinoilla ja odottaa, että hänen kasvava arvo kansainvälisiä agentteja voi olla yhteydessä asiakkaisiin äidinkielellään. Koska puheenjohtaja Washington luvun National Association of Real Estate Brokers, Akinlosotu johtaa tiedotustoimia Afrikkalainen ja Afrikkalainen-Amerikan millennials esitellä emotionaalisia ja taloudellisia etuja asunnon.

Seattlen alueella asuu useita Fortune 100 yrityksiä, jotka ovat houkutelleet huomattavan määrän kotimaisia ja kansainvälisiä työntekijöitä, kuten Boeing, Microsoft, Google, Amazon ja Facebook. South End, noin 45 minuutin työmatka kaupunkiin, on houkutteleva markkinat ensimmäistä kertaa asunnonostajien kanssa lähtötasona koteihin $ 300k ja $ 320k alue.

Lainausmerkkejä:

”En voi ajatella ketään, joka paremmin henkilöitään merkitystä American Dream monia erilaisia ihmisiä, jotka asuvat meidän suuri maa. Kennedyn laserkeskittyä tekemään asunnon todellisuutta niille, jotka eivät ehkä usko, että se on heidän ulottuvillaan on inspiroiva ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että Kennedy ja hänen samanhenkinen joukkue tulee osa ERA perhe.”

–Sherry Chris, ERA Real Estaten toimitusjohtaja

”Kun myin ensimmäisen kotini, tienasin 50 000 dollaria. Se oli enemmän kuin tein vähittäiskaupan ja inspiroi minua päästä kiinteistöihin ja perustaa oman yrityksen. Olen tehnyt kovasti töitä täyttääkseni intohimoni auttaa muita maahanmuuttajia ymmärtämään paremmin ja navigoimaan asunnonomistamisprosessissa. Työskentelemme niin monien eri ihmisten kanssa, mutta maahanmuuttajaväestö on tärkein markkinarakomme. Seattlesta on tullut kansainvälinen liiketoimintakeskus, ja ERA antaa meille mahdollisuuden kasvaa, kun voimme tavoittaa enemmän ihmisiä ja verkostoitua ERA-agenttien ja omistajien kanssa ympäri maailmaa.”

–Kennedy Akinlosotu, välittäjä / omistaja, ERA Nations Realty

Tietoja ERA Real Estate
ERA Real Estatella emme sopeudu muutokseen, luomme sen. Uskomme, että yhteistyön, innovoinnin, monimuotoisuuden ja kasvun keskeisiä liiketoimintaarvoja tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Koska maailmanlaajuinen johtava asuinkiinteistöjen alalla yli 40 vuotta, ERA oli ensimmäinen kiinteistö franchising laajentaa kansainvälisesti, ensimmäinen lähettää listat verkossa, ja on ainoa kansallinen yritys, joka tarjoaa Sellers Security® Plan-ohjelma.

ERA Real Estate -verkostoon kuuluu yli 35 000 sidosvälittäjää ja itsenäistä myyntikumppania sekä noin 2 200 toimistoa eri puolilla Yhdysvaltoja ja 31 muuta maata ja aluetta. ERA Franchise Systems LLC (www.ERA.com), joka ylläpitää ERA Real Estate -järjestelmää, on Realogy Holdings Corp:n (NYSE: RLGY) tytäryhtiö. ERA Real Estate -tietoja on saatavilla www.ExploreERA.com.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *