ERA REAL ESTATE FORTIFIES CONNECTICUT LÄSNÄOLO KANSSA KUULUMINEN HART KIINTEISTÖJEN WEST HARTFORD

ERA® Real Estate, maailmanlaajuinen franchising johtaja realogy perheen yritysten, ilmoitti tänään kuulumisesta Hart Real Estate West Hartford, Conn. Yhtiö tunnetaan nyt ERA Hart Real Estate. Perustaja Rob Levine ilmoitti myös paikallisen markkinajohtaja ERA Sargis-Breen Real Estaten hankinnasta.

Yrityskauppa oli osa strategista perimyssuunnitelmaa, jonka käynnisti ERA Sargis-Breen Real Estaten välittäjä/omistaja Joanne Breen, joka jatkaa yhtiön kanssa ja keskittyy nyt yksinomaan omaan asiakaskuntaansa. Breen on viettänyt yli 40 vuotta kiinteistöissä, viimeiset 28 käynnissä ERA Sargis-Breen, joka on saavuttanut ERA: n kansallisen Jim Jackson Award for Customer Satisfaction kolme kertaa ja on 2012 inductee ERA: n Hall of Fame. ERA Sargis Real Estate liittyi brändiin vuonna 1979 ja hänestä tuli ERA Sargis-Breen vuonna 1992, kun Breenistä tuli sam Sargisin kanssa yhteisomistaja.

Levine johtaa molempia yrityksiä ja jatkaa samalla erillisintiimmuuksien toimintaa. Yhdessä Manchester ja Coventry perustuva ERA Blanchard & Rosetto, Inc., ERA brändi on nyt viisi toimistoa palvelevat Hartford markkinoilla.

Levine on tunnettu alueen kiinteistöalalla, joka on äskettäin suorittanut toimikautensa Suur-Hartfordin kiinteistötorniyhdistyksen puheenjohtajana®. Hän on toiminut myös järjestön hallituksessa vuodesta 2012. Lisäksi Levine toimii johtaja Connecticut association of REALTORS®.

Tiedot:

ERA Hart Real Estate ja ERA Sargis-Breen edelleen palvella suurempi Hartford / West Hartford metroalue koostuu Avon, Farmington, Canton, Simsbury, Southington, Bristol, Newington, New Britain, Berliini, Wethersfield, Rocky Hill, Cromwell, Windsor, South Windsor, Glastonbury ja Bloomfield.
Mediaani myyntihinta markkinoilla on 244700 dollaria mukaan National Association of REALTORS®, hieman edullisempi kuin kansallinen määrä 271.300 dollaria. Se on hyvin paljon myyjän markkinoilla vaikka alhainen inventaario ja kirjaa alhaiset korot johtavat hinnoittelusotien ja monet asunnot myyvät yli pyytää hintaa.
Hartford asuu kaksi Fortune 500 yritystä, Aetna ja Hartford Financial Services Group. Muita hartford-yrityksiä ovat Xerox®, United Technologies® ja Stanley Black & Decker®.
Levine aloitti kiinteistöuransa asuntolainavirkailijana, ansaitsi kiinteistölisenssinsä ja hänestä tuli lopulta oman riippumattoman yrityksen välittäjä/omistaja ennen siirtymistään ERA-franchising-yhtiöön.
Levine omistaa ja johtaa hart property management services -palvelua, joka on hartfordin suuralueella toimiva täyden palvelun kiinteistöhallintayritys, joka auttaa asiakkaita heidän moniperhe-, perhe- tai huoneistosijoituskiinteistöjensä hallinnassa.
Lainausmerkkejä:

”Joanne on viettänyt lähes neljä vuosikymmentä kiinteistöalalla ja työskennellyt kanssamme ja Rob hänen perimyssuunnitelmansa. Hän halusi varmistaa, että hänen sidoksissa tekijöille voisi jäädä tuotemerkin ja edetä vielä enemmän mahdollisuuksia kasvaa. Rob on palvellut eri rooleissa hänen kiinteistöuransa ja tuo ainutlaatuisen näkökulman tärkeys korkean kosketuksen lähestymistapa tekijöille ja asiakkaille. Hän tunnisti tyylinsä on hyvä sovi erittäin yhteistyössä ERA® brändi. Toivotamme Joannelle onnea uudessa roolissaan ja toivotamme Robin ja hänen agenttinsa tervetulleiksi.”

–Sherry Chris, ERA Real Estaten toimitusjohtaja

”Kun olen rakentanut välitystäni alusta alkaen, tiesin tarvitsevani vankemman työkalu- ja teknologiapaketin, jotta liiketoiminta saataisiin seuraavalle tasolle. Joanne ja minä kunnioitamme toisiamme suuresti, ja olemme puhuneet jo jonkin aikaa tämän asian tekemisestä. Odotamme innolla hänen ja Samin perintöä markkinoilla. Aion työskennellä luoda yhteistyössä back-end-järjestelmä samalla, kun nämä kaksi yritystä voivat säilyttää erilliset nimensä. Se on hyvä yhteistyö ja nyt ERA Hart Real Estate puolella hyötyvät myös siitä, että osa mitä kutsutaan tiukka, erittäin yhteistyöhön verkko, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja välittäjät, agentit ja asiakkaat. Tämä oli ilmeinen seuraava askel minulle.”

–Rob Levine, välittäjä/omistaja, Hart Real Estate

”Olen niin kiitollinen ERA-brändille heidän toveruudestaan, työkaluistaan ja tuestaan liiketoiminnan rakentamisessa ja kasvattamisessa sen menestykseen. Palveltuani lähes 30 vuotta johtamis- ja omistustehtävissä olen innoissani aloittaessani tämän urani seuraavan vaiheen. Rob ja olen tuntenut toisensa monta vuotta, ja olen varma hänen kykynsä johtaa ERA Sargis-Breen Real Estate tulevaisuuteen. Meillä on samanlaisia johtamistyylejä, joille on tunnusomaista avoimuus ja äärimmäisen omistautuminen tytäryhtiöillemme, yhdistelmä, joka juurruttaa uskollisuuden sekä korkean suorituskyvyn. Olen kiitollinen kaikesta tuesta.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *