ERA Collaborative Culture esiteltiin kaksi ERA Broker / omistajat Partner ostaa kolmas ERA Affiliate

ERA® Real Estate, maailmanlaajuinen franchising johtaja realogy perheen yritysten, ilmoitti tänään, että Tom DeWine, toimitusjohtaja ERA Colonial Real Estate perustuu Harker Heights, Texas, ja Steve Doty, omistaja ERA Doty Real Estate Jonesboro, Ark., ovat kumppanuuteen hankkia ERA Team Real Estate Conway, Ark. Jokainen yritys säilyttää omat nimensä nykyisissä toimistoissaan. Tämä ainutlaatuinen kumppanuus esittelee kasvumahdollisuuksia, jotka tulevat on sidoksissa ERA Real Estate.

DeWine- ja Doty-kumppanuus on osoitus ERA-brändin erittäin yhteistyökulttuurista. He tapasivat ensimmäisen kerran 15 vuotta sitten ensimmäisen ERA perehdytyksen aikana ja ovat kuulleet keskenään useita kertoja ennen omistuksen osuutta ERA Team Real Estatessa.

Jokainen on ollut yksilöllinen menestys ennen kuin suostuu yhdistämään voimansa Conway. DeWine, joka otti isänsä Dennisin ERA Colonial Real Estate vuonna 2017, on auttanut kasvattamaan yrityksen 12 suurin ERA-järjestelmä. Keski-Texas voimanpesä tuotti 1829 liiketoimen puolin vuonna 2019 vastaa 489 miljoonaa dollaria myyntimäärä. Doty osti yrityksensä vuonna 2005 ja käynnisti viisi agenttia. Tänään yritys on toiseksi suurin Jonesboro kanssa 64 agenttia tuottaa 102 miljoonaa dollaria myyntimäärä.

ERA Team Real Estate, jossa on 53 agenttia, on markkinajohtaja Conwayssa ja sijoittui 50 parhaan joukkoon kaikista ERA-franchising-markkinoista viime vuonna. Kelli Small, 26-vuotinen kiinteistöveteraani, joka on ollut yhtiön palveluksessa lähes kolme vuotta, toimii myyntijohtajana. Sen omistivat aiemmin Tracy ja Mark Tidwell. Tracy pysyy yrityksen ja edelleen johtaa hänen onnistunut Tracy Tidwell Team, yksi alkuun joukkueet kansakunnan kanssa 24,3 miljoonaa dollaria myyntimäärä vuonna 2019 mukaan REAL Trends.

Conway, joka sijaitsee 50 kilometriä pohjoiseen Little Rock, on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Arkansasissa, jonka väkiluku on 68000. Tunnettu nimellä ”City of Colleges”, Conway asuu University of Central Arkansas, Hendrix College ja Central Baptist College. Conwaylla on myös Acxiom Corporation, johtava tietotekniikkayhtiö, joka työllistää 1 450.

Tiedot:

Small on entinen puheenjohtaja Faulkner County hallituksen realtors® ja realtor® vuoden. Hän toimii myös Arkansas realtors® association.
ERA Team Real Estate on 16,1% markkinaosuus Conway. Se on edellä viime vuoden myyntivauhtia.
Vaikka määrä Conway asuntojen myynti oli lähinnä tasainen 2,054 kesäkuuhun verrattuna viime vuonna mukaan Osuuskunta Arkansas realtors® MLS (CARMLS), keskimääräinen myyntihinta on noussut 8,2% vuoden yli vuoden 169.494 dollaria.
Pienet raportit kasvava suuntaus isovanhemmat siirtymässä Conway on lähempänä perhettään sekä entisiä asukkaita myös palata hyödyntää alueen kotiin edullisuus.
Lainausmerkkejä:

”ERA Real Estate tunnetaan erittäin kollegiaalisena ja yhteistyöhön perustuvana brändinä, jonka avulla voimme esittää tällaisia mahdollisuuksia franchising-yrityksillemme. Hyödynnämme edelleen tätä erotinta järjestelmän kasvun vauhdittamiseksi. Tom ja Steve ilmentää kulttuuriamme, joka on todella määritelty tiivis yhteisö kiinteistöjen johtajia, jotka jakavat asiantuntemuksensa paitsi omien yritysten, mutta koko ERA verkkoon. Välittäjämme ovat voimakkaasti investoineet toistensa menestykseen, mikä tekee brändistä ainutlaatuisen ja tehokkaan. En voi ajatella toista esimerkkiä, jossa välittäjät erotettu niin kaukana, kuten Tom ja Steve ovat kokoontuneet tämäntyyppiseen kumppanuuteen, mutta tiedän, että se toimii valtavasti hyvin.”

–Sherry Chris, ERA Real Estaten toimitusjohtaja

”Olen tuntenut Tracy pitkään ja kun tilaisuus esitteli itsensä ostaa yrityksen ja antaa hänen palata keskittyä myyntiin, olen heti sanonut, että tekisin sen, jos Tom liittyi minuun. Suhteemme on niin vahva, että me kirjaimellisesti pääsimme sopimukseen ja kartoitimme suunnitelman cocktaillautasliinalla. Olen erittäin tyytyväinen Conway, koska se heijastaa Jonesboro niin monin tavoin myös sen koko, kukoistava talous, edullinen asuminen ja edut on college kaupunki. Kelli on työskennellyt tiiviisti Tracy useita vuosia ja on suuri rapport agenttien kanssa ja on markkinoiden asiantuntija. Tämä yhdessä kahden yrityksemme yhdistettyjen resurssien kanssa esittelee meille valtavan ylösalaisin. ERA Teamin agentit ja ne, jotka liittyvät meihin, voivat tarjota asiakkailleen enemmän ominaisuuksia kuin koskaan ennen.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *