Better Homes and Gardens Real Estate tulee NW Indiana ja tyytyväinen Top Independent osaksi Network

Better Homes and Gardens Real Estate LLC ilmoitti tänään, että Premier Region Real Estate, joka perustuu Crown Point, Ind., on sidoksissa BHGRE® brändi. Yhtiö tunnetaan nyt Nimellä Better Homes and Gardens Real Estate Connections ja edelleen palvella kaikkia Luoteis Indiana.

Vastuullinen välittäjä Clarence Webb valvoo edelleen yhtiötä ja sen 40 agenttia. Yhtiö nopeasti laajentunut ja on nyt sijoittunut alkuun 10 prosenttia kaikista välitysten Luoteis Indiana mukaan GNIAR – Greater Northwest Indiana Association of REALTORS®. Webb, jolla on 14 vuoden kiinteistökokemus, perusti yrityksen vuonna 2018.

Northwest Indiana, jossa yhtiö tekee paljon liiketoimintaansa, on tullut yhä houkuttelevaksi Illinoisin asukkaille, jotka ovat tyytyväisiä enemmän maaseudun ympäristössä, edullisempia koteja, alentaa veroja ja helppo työmatka Chicagoon. Läänin väkiluku on kasvanut 33,9% vuodesta 1990 696535 mukaan Yhdysvaltain väestönlaskenta.

Tiedot:

Better Homes and Gardens Real Estate Connections tulee kolmas Better Homes ja Gardens Real Estate kumppaniksi Indianassa.
Yhtiö on yksi nopeimmin kasvavista alueista, kuten sen 37,2 % liikevaihdon kasvu on kasvanut edellisvuoden
Mediaani kotiin hinta Lake County on 182.000 dollaria, jopa 13,1% viime huhtikuussa, mukaan Indiana Association of REALTORS®. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin 286800 dollaria kansallinen merkki äskettäin yhteinen National Association of REALTORS® joka lisää alueen edullisuus. Asuntojen hinnat läänissä ovat olleet tasainen nousu vuodesta 2014, jolloin mediaani hinta oli alle 130.000 dollaria.
Lähistöllä Porter County, joka on nähnyt 31,7% väestön kasvu vuodesta 1990 mukaan Us Census, on mediaani myyntihinta 222.200 dollaria, jopa 3,3% vuodesta vuosi sitten ja jopa noin 160.000 dollaria vuonna 2017. Liikevaihto on 14,6 % viime vuonna.
Yritys oli ensimmäinen alueella täysin omaksua virtuaalisia retkiä ennen COVID-19, antaa heille merkittävä etu niiden kilpailua. Webb raportoi, että kiinteistöjen toiminta on pysynyt vakaana viime kuukausien aikana, kun taas asiakaspooli on leikattu vain niille vakaville ostajille ja myyjille.
Better Homes and Gardens Real Estate Connections on ollut aktiivinen kannattaja Food Bank of Northwest Indiana ja Lelut Tots, ja muut paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt.
Webb mainittu BHGRE: n koulutus ja markkinointi tukea keskeisinä erottajina toteaa, että PinPointSM, brändin oma ennakoiva markkinointityökalu, joka hyödyntää Better Homes & Gardens-lehden ja sen kustantaja Meredith Corporationin tiedot korjattu sen 175 miljoonaa kuluttajaa, koska keskeinen erotin.
Lainausmerkkejä:

”Clarence on nopeasti rakentanut vahvan yrityksen kasvavalle alueelle. Hän on toinen pitkän linjan seuraavan sukupolven johtajat BHGRE brändi houkuttelee, jotka ovat keksiä, miten teollisuus voi omaksua uusia teknologioita. Hänen agenttinsa ovat hyötyneet korkeakosketuskulttuurista, joka on antanut heidän menestyä. Olemme innoissamme siitä, että Clarence ja edustajat Better Homes and Gardens Real Estate Connections on valtuudet hyödyntää meidän valikoima työkaluja ja resursseja, kuten PinPoint, auttaa kasvattamaan markkinaosuuttaan ja esitellä alueella.”

Sherry Chris, toimitusjohtaja, Better Homes and Gardens® Real Estate

”Rakensin yrityksen aitoksi ja läpinäkyväksi agenttiemme kanssa. Tämä on johtanut kulttuuriin, jossa agenttimme uskovat, että asioiden tekeminen oikein tuo liiketoimintaa. Puhuin monien kansallisten yritysten kanssa, mutta BHGRE-brändissä oli aitous, joka vastasi meitä. Se ei ole vain tuotenimi, joka on valtaa, mutta tukea ja prosesseja, jotka tulevat sen mukana. Kahden viime vuoden aikana olemme oppineet niin paljon. Nyt Better Homes and Gardens Real Estaten avulla voimme kasvattaa liiketoimintaamme entistä enemmän kuin olisimme voineet kuvitellakaan.”
Clarence Webb, vastuullinen välittäjä, paremmat asunnot ja puutarhat Kiinteistövälitys

Tietoja Better Homes ja Gardens Real Estate LLC

Better Homes and Gardens Real Estate LLC on dynaaminen kiinteistömerkki, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluja välittäjille, myyntikumppaneille ja kodin ostajille ja myyjille. Käyttämällä innovatiivista teknologiaa, kehittyneitä liiketoimintajärjestelmiä ja laaja valitus elämäntapa brändi, Better Homes ja Gardens Real Estate LLC ilmentää tulevaisuutta kiinteistöteollisuuden ja edelleen perustuu perinne kotiin. Better Homes and Gardens Real Estate LLC on tytäryhtiö Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), maailmanlaajuinen johtaja kiinteistöjen franchising ja tarjoaja kiinteistöjen välitys, siirtäminen ja ratkaisun palveluja.

Kasvava Better Homes and Gardens® Real Estate verkko sisältää lähes 13000 riippumatonta myyntikumppania ja yli 370 toimistoa palvelee kodin ostajia ja myyjiä eri puolilla Yhdysvaltoja, Kanadaa, Jamaikaa, Bahama, Australia ja Uusi-Seelanti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *