Better Homes and Gardens Real Estate tulee Lake of Ozarks

Diana Sutherland, tiiminjohtaja Sutherland Group, liittyy Rod Barr barr Group LLC, jonka vaimo Tracy Barr on jäsenenä Sutherland Group. Rod toimii yhtiön välittäjänä. Kaikilla kolmella on omistusoikeus firmassa.

Lake of the Ozarks on elinvoimainen järvi yhteisö ulkona harrastajat kasvavat suosiota ihmiset etsivät avoimempia tiloja vähemmän asutuilla alueilla, joilla he voivat helpottaa eläkkeelle tai työskennellä etänä. Historiallisesti yhteisö oli ensisijaisesti toinen kotimarkkinoilla, mutta se on yhä tulossa paikka ensisijainen asuinpaikka. Suurin osa ostajista on niiden 50-60-luku ja tulevat ympäröivistä valtioista Kansas, Nebraska, Iowa ja Illinois, kasvava kiinnostus Kaliforniasta. Yli 1150 mailia rantaviivaa, alue on tunnettu saatavuus järvenrannalla ominaisuuksia yksityisillä laitureilla, ominaisuus ei usein nähdä muissa järviyhteisöissä.

Tiedot:

Better Homes and Gardens Real Estate Realty on neljäs Missouri yritys kumppaniksi BHGRE® tuotemerkin ja ensimmäinen järven alueella.
Yhtiö on 11.
Better Homes and Gardens Real Estate Lake Realty aikoo laajentaa läsnäoloaan järven itäpuolelle osage Beachin toisella toimistopaikalla.
Lähtötason yhden perheen asunnon hinnat Lake of the Ozarks yleensä vaihtelevat $250,000-$350,000. Koska kiinnostus yhteisöön lisääntyy, alemmissa hintasäädissä on hyvin vähän inventaarioita, ja hinnat kaikilla tasoilla kasvavat.
Vaikka puute inventaario, Lake of Ozarks tarjoaa edullisempaa järven edessä elää kuin muut Keskilännen järvenrannalla yhteisöjä.
Ylellinen kotimarkkinoilla Lake of the Ozarks laajenee dramaattisesti, ja tarjoaa huippuluokan asuntoja hinnat vaihtelevat 1,5 miljoonaa dollaria-ja 5 miljoonaa dollaria.
Sutherland, joka on työskennellyt kiinteistöalalla yli 35 vuotta, oli sidoksissa Better Homes and Gardens Real Estate franchising uransa alussa.
Koska yritys, joka palvelee toisen asunnon ostajien enamored järvenrannalla elää, Sutherland uskoo, että PinPointSM, BHGRE: n oma ennakoiva markkinointityökalu, joka hyödyntää Better Homes & Gardens®-lehden ja sen kustantaja Meredith Corporationasiakastietokanta yli 175 miljoonaa kuluttajaa, tarjoaa kilpailuetua houkutella ostajia.
Lainausmerkkejä:

”Kiinteistöalan asiantuntijoina Diana, Rod ja Tracy tunnistivat välittömästi BHGRE-brändin laajojen resurssien ja korkean vaikutuksen teknologian arvon. Kiinteistöalalla meidät tunnetaan ”lifestyle-brändinä”. He ovat innoissaan hyödyntää markkinoinnin omaisuutta, koulutusta ja tarjouksia, kuten PinPoint auttaa houkuttelemaan ja auttamaan asiakkaita, tukea niiden aineet ja kasvattaa yrityksenSä Lake of the Ozarks, yksi maan johtava lakefront markkinoilla.

Sherry Chris, toimitusjohtaja, Better Homes and Gardens® Real Estate

”Urani aikana olen työskennellyt sekä riippumattomille että franchising-yrityksille eri tehtävissä. Luotan siihen, että Better Homes and Gardens Real Estaten vahva brändintunnistus ja luokkansa parhaat työkalut ruokkivat kasvua yrityksellemme ja tukevat asiakkaiden hankintaa alueella, joka tunnetaan houkuttelevasta ja ainutlaatuisesta elämäntavastaan.”

Diana Sutherland, Broker / Omistaja, Paremmat asunnot ja Puutarhat Real Estate Lake Realty

Tietoja Better Homes ja Gardens Real Estate LLC

Better Homes and Gardens Real Estate LLC on dynaaminen kiinteistömerkki, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluja välittäjille, myyntikumppaneille ja kodin ostajille ja myyjille. Käyttämällä innovatiivista teknologiaa, kehittyneitä liiketoimintajärjestelmiä ja laaja valitus elämäntapa brändi, Better Homes ja Gardens Real Estate LLC ilmentää tulevaisuutta kiinteistöteollisuuden ja edelleen perustuu perinne kotiin. Better Homes and Gardens Real Estate LLC on tytäryhtiö Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), maailmanlaajuinen johtaja kiinteistöjen franchising ja tarjoaja kiinteistöjen välitys, siirtäminen ja ratkaisun palveluja.

Kasvava Better Homes and Gardens® Real Estate verkko sisältää lähes 13000 riippumatonta myyntikumppania ja yli 370 toimistoa palvelee kodin ostajia ja myyjiä eri puolilla Yhdysvaltoja, Kanadaa, Jamaikaa, Bahama, Australia ja Uusi-Seelanti.

Better Homes & Gardens® on rekisteröity tavaramerkki Meredith Corporation lisensoitu Better Homes and Gardens Real Estate LLC ja käyttää luvalla. Yhdenvertainen mahdollisuus -yritys. Yhtäläiset asumismahdollisuudet. Jokainen Better Homes and Gardens® Real Estate Franchise on itsenäisesti omistama ja toimiva.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *