Asioita tietää ostaminen Ensimmäinen Investment Property

Ostaminen ensimmäinen sijoituskiinteistö on valtava askel kaikille sijoittajille. Tässä on asioita tietää ostaa ensimmäinen sijoituskiinteistö.

Omistaminen sijoituskiinteistö on hyvä tapa ansaita passiivisia tuloja ja tuottaa vaurautta, mutta jos etsit ensimmäisen sijoituskiinteistoja, et ehkä tiedä mistä aloittaa.

Ostaminen ensimmäinen sijoituskiinteistö voi olla pelottavaa. Vaikka on olemassa merkittäviä palkintoja, jotka liittyvät ostaa omaisuutta, on myös joitakin suuria riskejä liikaa.

Tässä ovat seitsemän asiaa, jotka sinun tarvitsee tietää ostaa ensimmäinen sijoituskiinteistö.

Minkätyyppinen First Investment Property on oikea minulle?
Ensimmäinen kysymys, että sinun pitäisi kysyä itseltäsi on ”minkälainen sijoituskiinteistö on oikea minulle?”

On olemassa kahdenlaisia kiinteistöinvestointeja: talo flipping ja vuokra omaisuuden investointeja.

Voit ostaa kiinteistön, jonka tarkoituksena on suorittaa kunnostustöitä ja myydä sitä. Voit hyötyä pois voiman arvostusta, kun kattaa kulut.

Vaikka se voi olla hyvin tuottoisaa, flipping omaisuus tarjoaa lyhyen aikavälin kertaluonteisia voittoja. Myyjän sulkemiskustannukset myös leikata voittoja, ja nämä kulut voivat kääntää onnistunut flip tulee yhteensä floppi.

Tätä artikkelia varten aiomme tarkastella pitkän aikavälin ”buy-to-let” investointeja, joissa ostat kotiin ainoana tarkoituksena on vuokrata se vuokralaisille. Tämäntyyppinen kiinteistösijoitus tarjoaa sinulle tasainen passiivinen tulo ja mahdollisuus kotiuttaa myöhemmin.

Saat buy-to-let omaisuutta, et ehkä tarvitse niin paljon etukäteen pääomaa, ja on vähemmän riskejä sijoituksesi.

1. Päätä, onko kiinteistösijoitus sinulle oikein
Ennen kuin osa teidän kovalla työllä ansaitut säästöt ja ottaa kiinnitys, joka voisi olla taloudellisesti riskialtista, sinun pitäisi harkita, onko kiinteistösijoitus on oikea tie sinulle.

Vaikka sijoituskiinteistöt ovat hyvä tapa kehittää pitkän aikavälin passiivisia tuloja, ne vaativat aikaa, vaivaa ja hyvin erityinen taito asetettu. Jos haluat menestyä kiinteistöinvestointeja, sinun täytyy varmistaa, että sinulla on näitä asioita tarjota.

Ota huomioon seuraavat muuttujat ennen hyppäämistä:

Investment Capital: Onko sinulla tarvittavat varat maksaa käsiraha, sulkeminen kustannukset, ja useita kuukausia kiinnitys?
Aika: Vaikka vuokratulot ovat passiivisia, vuokranantajana oleminen on aktiivinen rooli.
Epävarmuus: Kun omaisuuden vuokraus työtä, ne ovat suuria; kuitenkin; saattaa olla aikoja, jolloin omaisuutesi on tyhjä.
Jos olet hyppäämään päämaailmaan omaisuutta, pysähtyä ja ajatella näitä asioita.

Voi olla aikoja, jolloin kotisi on tyhjä eikä sinulla ole vuokralaisia. Kun jokin hajoaa, sinun täytyy maksaa, jotta se korjataan. Laskennassa on laskennassa factor maintenance, vacanc vacanc vacanc and capital expenditures.

2. Tarvitset tukea ensimmäisen sijoituskiinteissi
Kun astut kiinteistöinvestointien maailmaan ensimmäistä kertaa, on tärkeää, että rakennat tukiverkoston nopeasti. Tämä olisi koostuttava hyödyllisiä ammatillisia kontakteja, että voit kääntyä.

Ensimmäinen paikka kääntyä tukea on kiinteistönvälittäjä, joka myy sinulle ensimmäisen sijoituskiinteistön.

Tämän jälkeen sinun täytyy löytää hyvä kiinteistöasiamies, luotettava kiinteistövakuutuksen tarjoaja, ja enemmän.

Kun olet omistanut kiinteistön, saatat joutua tekemään joitakin töitä, ennen kuin voit tuoda vuokralaiset sisään. Tarvitset luotettavan paikallisen kauppoja. Kun löydät sähkömiehiä, putkimiehiä ja rakentajia, jotka ovat nopeita, kustannustehokkaita ja jotka tekevät hienoa työtä, pidä kiinni heidän yhteystiedot.

Lopuksi vuokrata omaisuutesi pois, saatat haluta tukea vuokra-agentti.

Vuokraus agentti voi auttaa sinua markkinoimaan omaisuutta löytää vuokralaisia. Kun vuokralainen on paikallaan, hän kerää vuokramaksuja ja kommunikoi vuokralaisten kanssa puolestasi.

Avulla oikeus vuokraus agentti, saatat koskaan joutua henkilökohtaisesti käsitellä vuokralaiset.

3. Tiedä mitä haluat
Ennen kuin pää pois kiinteistönvälittäjä etsiä omaisuutta, sinun pitäisi miettiä, millaista omaisuutta etsit.

Tee tutkimusta vuokra-asuntojen omalla alueella. Selvitä, kuinka paljon voit toivoa ansaita ominaisuuksia, jotka ovat sisällä investointi budjetti.

Sinun kannattaa ottaa laaja poikkileikkaus kodeista. Miten kiinteistön koko, sijainti ja kunto auttavat? Onko tiettyjä myyntipisteitä, jotka ovat suosittuja alueella?

Etsivätkö vuokralaiset esimerkiksi uima-altaita vai kylpyhuoneita? Tarvitseeko sinun miettiä pysäköintiä kahdelle tai useammalle ajoneuvolle?

Jos sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä tarkalleen etsit, niin se helpottaa löytää oikea vuokra omaisuutta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *